Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ροζ weekend από καυτή πανελίστρια στη Βουλγαρία

Συνελήφθη για πορνεία από τις Αρχές της χώρας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο.

Τις καθημερινές ήταν ακριβοπληρωμένο μοντέλο και τηλεοπτική πανελίστρια, αλλά τα Σαββατοκύριακα έκανε… παρέα σε πλούσιους άντρες! «Λαβράκι» έβγαλαν οι άντρες της βουλγαρικής αστυνομίας, οι οποίοι συνέλαβαν για πορνεία μια πανέμορφη Ελληνίδα -πασίγνωστη από την τηλεόραση και τις πασαρέλες- στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο της γειτονικής χώρας. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της showbiz, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η κουκλάρα πρώην εστεμμένη με την αριστοκρατική ομορφιά είχε στήσει τη δική της ροζ επιχείρηση στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή καλλονή, που καθημερινά συμμετέχει στο πάνελ πασίγνωστης εκπομπής με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, συνελήφθη επί το έργον, ενώ για… χάρη της οι άνδρες των βουλγαρικών αρχών είχαν πραγματοποιήσει έρευνες και παρακολουθήσεις διάρκειας αρκετών μηνών, μέχρι να σιγουρευτούν για τις πληρωμένες σεξουαλικές της δραστηριότητες. Το πανέμορφο κορίτσι, όπως αποκαλύφθηκε, είχε ξεκινήσει να απασχολεί με τα καμώματά του τους αστυνομικούς από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε καταγράφονται και οι πρώτες παράνομες επαγγελματικές της επισκέψεις που είχαν σκοπό το εύκολο κέρδος. Εκτός όμως από εκείνην, στόχος των αστυνομικών είχαν γίνει και οι φίλοι της, οι οποίοι αποτελούσαν ουσιαστικά το ροζ κύκλωμα, με μέλη έναν 38χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου και έναν 29χρονο πρώην υπαξιωματικό.

Το μοντέλο επισκεπτόταν τη Βουλγαρία σχεδόν κάθε Παρασκευή, πάντα αμέσως μετά τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ενώ παρέμενε εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο. Φρόντιζε μάλιστα από πριν να κλείνει τα ροζ ραντεβού της με πελάτες τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας, που για χάρη της ήταν διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την είδηση της σύλληψής της, που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν μήπως δουν τα ονόματά τους να φιγουράρουν ανάμεσα σε αμαρτωλές τηλεφωνικές λίστες και… χρωματιστές ατζέντες.

Το νεαρό κορίτσι ταξίδευε πάντα αεροπορικώς με προορισμό την Σόφια, ενώ στο αεροδρόμιο την περίμεναν κάθε φορά ο 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ο 29χρονος πρώην υπαξιωματικός που αποτελούσαν ουσιαστικά και την παράνομη παρέα της, προκειμένου να την παραλάβουν και να την οδηγήσουν στον τελικό της προορισμό, που δεν ήταν άλλος από τις χλιδάτες σουίτες του διάσημου τουριστικού Μπάνσκο στο όρος Πίριν.

Εκεί λίγες ώρες αργότερα κατέφθανε και ο εκάστοτε υποψήφιος πελάτης της, ο οποίος προκειμένου να έχει μια ερωτική επαφή μαζί της ήταν αποφασισμένος να της κάνει όλα τα χατίρια. Αρκετοί μάλιστα ήθελαν να τη βλέπουν συχνά, γι’ αυτό και δεν δίσταζαν να ταξιδεύουν έως τη Βουλγαρία. Οσοι πάλι ήθελαν να απολαύσουν την παρέα της για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, γνώριζαν καλά πως για το καλλίγραμμο κορμί της θα έπρεπε να ξοδέψουν αρκετές χιλιάδες ευρώ! Το θέμα αποκάλυψε αρχικά η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αλλά σύντομα βγήκαν στη δημοσιότητα και άλλες «πιπεράτες» λεπτομέρειες.

Ψηλή, όμορφη και υπεράνω υποψίας

Η πανελίστρια, η τηλεοπτική καριέρα της οποίας έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με συμμετοχή σε πετυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σίριαλ, δεν είναι τυχαίο που είχε επιλέξει ως έδρα της τη Βουλγαρία. Κι αυτό γιατί σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας και αν βρισκόταν θα μπορούσε να γίνει εύκολα αντιληπτή, αφού ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν περνούν με τίποτε απαρατήρητες. Ψηλή, όμορφη, με εντυπωσιακές τέλειες σωματικές αναλογίες και σαρκώδη χείλη που θυμίζουν έντονα χολιγουντιανή σταρ, η καλλονή είχε καταφέρει απ’ όλη αυτή την ιστορία να εισπράξει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο της έδινε την ευκαιρία να ζει μια άνετη ζωή. Μέχρι στιγμής πάντως κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από την περιπέτεια που έζησε, αφού η ίδια εξακολουθεί να συμμετέχει κανονικά στην τηλεοπτική εκπομπή και αυτό γιατί με απόφαση του εισαγγελέα στη Βουλγαρία η καλλονή αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της, αφού πρώτα πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για εγγύηση. Οσο για την τακτική δικάσιμο της υπόθεσης της, ορίστηκε για τους επόμενους μήνες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...