Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πυρά σάτιρας (στους stars) από τον Ζάχο

O ταλαντούχος performer αποκαλύπτει ότι η Φουρέιρα ενοχλήθηκε από το σκετς για την αλβανική καταγωγή της και θεωρεί τον Λιάγκα αδιάφορο και παρεξηγημένο

er2343qrqw34rtqw3rt 5Τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη, η Μιμή Ντενίση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Σάκης Ρουβάς και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου; Το νέο εξαιρετικό σόου του Διονύση Ζάχου! Ο δημοφιλής performer ξεκίνησε θριαμβευτικά την περιοδεία του «ανεβάζοντας» πάλι επί σκηνής προσωπικότητες που απασχολούν την επικαιρότητα. Από το «The Artist Show Part II», όπως λέγεται η παράσταση, «παρελαύνουν» επίσης η Βάνα Μπάρμπα, η Πάολα, η Αντζελα Δημητρίου και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έγινε έως και πρωτοσέλιδο πρόσφατα λόγω της σάτιρας του Ζάχου.

Από τον
Ηλία Μαραβέγια

«Δεν ξέρω πώς εισπράττει ο καθένας αυτά που παρουσιάζω» λέει ο ίδιος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Η Ελένη έχει δει πολλές παραστάσεις μου και ξέρει το καυστικό χιούμορ μου. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έκανα κάποιο ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή της βγαίνοντας on stage με φόντο την αλβανική σημαία, ούτε επιχείρησα να της πετάξω μια ταυτότητα.

»Απλώς εστίασα στο γεγονός ότι είναι αδιανόητο μια γυναίκα τόσο έξυπνη και ταλαντούχα να κρύβει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να είναι περήφανη. Πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι, να υποστηρίζουμε αυτό που είμαστε. Διαφορετικά δεν είμαστε εμείς. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ελένη.
er2343qrqw34rtqw3rt 3Εμαθα όμως από τον κύκλο της ότι ενοχλήθηκε. Θα το πιστέψω μόνο αν το ακούσω από την ίδια».

Η τέταρτη γέννα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τον Διονύση να ετοιμάσει καινούργιο νούμερο για το σόου του. «Εως τώρα έβγαινα στη σκηνή ως εγκυμονούσα Ελένη που της… μύριζαν τα πάντα. Τώρα που γέννησε θα εμφανίζομαι με μια κούκλα και παράλληλα θα οργανώνω επειγόντως τα βαφτίσια, καθώς πρέπει να γίνουν στο φινάλε της σεζόν για χάρη της τηλεθέασης! Μιμούμαι την Ελένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια, επειδή πουλάει. Οπως έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας».

Περί εγκυμοσύνης

Πιστεύω ωστόσο ότι αν δεν ήταν έγκυος φέτος, η ψαλίδα στην τηλεθέαση με την Τατιάνα Στεφανίδου θα ήταν μικρότερη. Διότι μια εγκυμοσύνη πουλάει επίσης. Την Τατιάνα την πιστεύω πολύ, είναι ένα πρόσωπο που αγαπάω. Επίσης είναι η μοναδική παρουσιάστρια που γελάει σαν τον λαγό. Κάθε φορά που τη μιμούμαι οι θεατές ξεκαρδίζονται».

Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας… γλιτώνει από τη σάτιρα του Ζάχου. «Τον θεωρώ αδιάφορο και παρεξηγημένο. Θα συμφωνήσω με τη Βίκυ Μιχαλονάκου, η οποία δήλωσε πως δεν μπορεί να βλέπει έναν δημοσιογράφο που παρουσίαζε κάποτε ειδήσεις να βρίσκεται τώρα ανάμεσα στο μπούστο της γυναίκας του και στη σοκολατόπιτα» σχολιάζει.

Οταν ο Διονύσης βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες με την Πάολα της έδειξε μια φωτογραφία του από τη μίμησή της. Σε αυτήν ο ίδιος πόζαρε ως Πάολα δίπλα στον αδελφό του τραγουδιστή Χρήστου Μενιδιάτη. «Μα, εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί ποτέ με αυτόν» σχολίασε η τραγουδίστρια μόλις την είδε, θέλοντας να τον κολακέψει για την ομοιότητα. «Η Πάολα είναι αυτή τη στιγμή το πιο αυθεντικό προϊόν που υπάρχει στη νυχτερινή διασκέδαση. Διότι μπορεί να δίνουμε την ψυχή μας πάνω στη σκηνή, αλλά προϊόντα είμαστε όλοι εμείς οι καλλιτέχνες για τους επιχειρηματίες. Πραγματικά γουστάρω που βγαίνω στο stage και κάνω έναν αυθεντικό άνθρωπο. Είτε σε πανηγύρι τραγουδήσει είτε στο Μέγαρο Μουσικής είναι για εκείνην το ίδιο, πάντα με τον ανάλογο σεβασμό».

Η επιλογή της Βάνας Μπάρμπα να παίξει τη «Μαλένα» δεν ξένισε τον Διονύση Ζάχο. «Η Βάνα δεν έχει απωθημένα με κανένα ρόλο, διότι δεν θέλει να κάνει κανένα ρόλο γενικότερα. Οπως έχει πει η ίδια, δεν είναι ηθοποιός, είναι σταρ. Τη θαυμάζω, επειδή ξέρει να κάνει πάντα το κέφι της. er2343qrqw34rtqw3rt 1Την έχουμε δει στο παρελθόν να υποδύεται με επιτυχία σε σίριαλ βουκόλες γυναίκες ελαφρών ηθών. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε παίξει έως τώρα την κουλτουριάρα ελαφρών ηθών. Ε, το έκανε φέτος».

Η Μιμή Ντενίση διάβασε εκατό βιβλία για να γράψει τη νέα θεατρική επιτυχία της «Σμύρνη μου αγαπημένη». Στο σόου του Ζάχου πάντως το νούμερο που την αφορά έχει τίτλο «Εγώ είμαι η καταστροφή της Σμύρνης».

«Πήγα και είδα την παράσταση και αποτύπωσα αυτό που είδα στην υπερβολή του, βασισμένος σε αυτό που ακούγεται εδώ και χρόνια για τη Μιμή, ότι δηλαδή βγαίνει αυτή και την… ακολουθεί ο ρόλος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ατέλειες της Μιμής, ούτε και τις παραγωγές της φυσικά».

Στις καινούργιες μιμήσεις του Ζάχου συμπεριλαμβάνεται και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Δεν θα μπορούσα να την αφήσω απέξω, αφού την τρέμουν όλοι στη Βουλή. Βέβαια, αυτό ίσως είναι και για καλό. Οι προηγούμενοι πρόεδροι κοιμόντουσαν στις συνεδριάσεις. Αυτή τουλάχιστον είναι… άγρυπνος φρουρός. Διότι όταν ένας βουλευτής πηγαίνει εκεί μέσα για να μας εκπροσωπήσει, δεν πρέπει να παίζει με το κινητό, ούτε να ξύνει τη μύτη του. Ως εκ τούτου, κάνει καλά τη δουλειά της».

Ως Σάκης… Ηρακλής ο Διονύσης κάνει δυναμική εμφάνιση με ρόπαλο! «Ο Σάκης είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο με απίστευτη λάμψη.

»Η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν θα έπρεπε να είχε δεχτεί το Βραβείο Κουν για τις “Βάκχες”. Αλλωστε τα βραβεία είναι μάρκετινγκ. Θα συμφωνήσω με τη Χρυσούλα Διαβάτη ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να βραβεύεται κανένας, διότι το σουξέ δεν κάνει την επιτυχία, αλλά η διάρκεια. Και τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Από το «The Artist Show Part II» δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη. Σύμφωνα με το σπαρταριστό κείμενο του Ζάχου, η «βασίλισσα της νύχτας» κάνει… μήνυση στο υπουργείο Πολιτισμού, επειδή ανακάλυψαν το ησυχαστήριό της στην Αμφίπολη και οι αρχαιολόγοι δεν την αφήνουν να ηρεμήσει! «Στις παραστάσεις μου κάνω πάντοτε τη Ζωζώ, τη Ρένα, την Αλίκη, τη Μαρινέλλα και τη Μελίνα. Είναι κλασικές προσωπικότητες και σταθερές αξίες για εμένα, διότι παρήγαγαν πολιτισμό, ήθος και ανθρωπιά».

«Μνήμες Αφυλου» σε (καλοκαιρινά) πολιτιστικά φεστιβάλ

Πέρα από το «The Artist Show Part II» ο Διονύσης Ζάχος θα περιοδεύσει το καλοκαίρι και με το μονόπρακτο ψυχόδραμα «Μνήμες Αφυλου», το οποίο έκανε αίσθηση επί δύο σεζόν στη θεατρική Αθήνα και χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα που πέτυχε στην έως τώρα πορεία του. «Είναι ένα έργο με αλήθειες και θα παιχτεί ξανά το καλοκαίρι σε έξι πολιτιστικά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συγγραφέα και σκηνοθέτρια Στέβη Μπουζιάνη, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ότι ύστερα από δεκαπέντε χρόνια σάτιρας μπορώ να πραγματευτώ και το δράμα. Ηταν ένας ρόλος-σταθμός για εμένα, διότι αυτός ο “άφυλος” ήρωας μιλούσε υπέρ της ανθρωπιάς και κατά της ομοφοβίας και του τραμπουκισμού. Αυτά που βιώνουμε σε κοινωνικό επίπεδο είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί σε εμάς τους Ελληνες. Είμαστε ο μόνος λαός που έχει τη λέξη φιλότιμο. Δυστυχώς, το ξεχάσαμε και μάθαμε το bullying. Οι “Μνήμες Αφυλου” με έκαναν να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Γι’ αυτό και στα σατιρικά σόου μου κλείνω πάντα με μια ατάκα από αυτή την παράσταση: “Ανθρωπο με είπανε;”».

CREDITS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΡΡΟΣ 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...