Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σαββατοκύριακο 04-05 Απριλίου 2015

ΛΕΩΝ: ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια. Είναι καλύτερα να…

ΚΡΙΟΣ: ΤΟ ΑΓΧΟΣ για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δεν θα είναι αρκετό. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε, επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ό,τι δεν σας αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ και αναζητείστε νέους δρόμους, ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι και αλλιώς δεν σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή. Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούργιους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας. Βέβαια, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο, ώστε να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δεν θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε έναν θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο. Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως. Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Με το πέρασμα του χρόνου θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης. Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στον συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΑΤΟΜΑ της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά, όπως φαίνεται, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα για τα οποία δεν είστε υπεύθυνοι. Μη φοβηθείτε, καθώς ακόμη μία φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα. Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε, θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό στοιχείο σας, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις προκειμένου να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά έως σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, η οποία σας ενδιαφέρει αρκετά.

ΛΕΩΝ: ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμη και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή. Θα προκληθεί σύγχυση, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό σας κόσμο και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει. Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Ομως τώρα που θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις. Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν. Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα δεν θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ έντονη η καθημερινότητά σας, αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες, τις οποίες αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά. Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίξτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει. Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΜΗΝ τα βλέπετε όλα σαν μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε να τους ξεχωρίζετε. Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν. Πείτε «ναι» σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμη και στα πιο δύσκολα και «όχι» σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείτε, δεν θα είναι εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΠΑΡΟΤΙ έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας είχαν καταβάλει και να ανακάμψετε, η κούραση κάποιες στιγμές θα σας εξουθενώνει. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες. Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας, ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς όσο από ύψος αμοιβών. Αν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει αφετηρία για σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμη και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Η εβδομάδα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες που μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην τις απολαύσετε. Επειτα από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Οπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης. Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με τον σύντροφο της ζωής σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σχέσεις σας ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δεν θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές επαφές σας. Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δεν βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς.

ΙΧΘΥΣ: ΚΑΝΤΕ μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί. Η ελπίδα για κάτι καινούργιο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε, ένα από τα πιθανά σενάρια για σήμερα είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον να εξελιχθεί σε έναν βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής. Φροντίστε όμως να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, διότι αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής. Ομως, αν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...