Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Η Παυλίνα Βουλγαράκη «έπιασε» το… Τζόκερ!

Η κόρη του πρώην υπουργού ξέχασε γρήγορα τον Χρήστο Ψωμόπουλο

re5fwytg4 2Γνωρίστηκαν σε έναν… λαβύρινθο, όμως, όπως όλα δείχνουν, βρήκαν διέξοδο και βγήκαν από αυτόν πολύ ερωτευμένοι! Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, η Παυλίνα Βουλγαράκη «χτυπήθηκε» από τα βέλη του έρωτα. «Σκοπευτής» της καρδιάς της ο Γιάννης Δημολίτσας (γνωστός και από την τηλεοπτική διαφήμιση του ΟΠΑΠ ως «ανιψιός» που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία του θείου του). Η κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Βουλγαράκη και ο Χανιώτης σκηνοθέτης είναι πλέον ένα από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης και δεν το κρύβουν! Το ειδύλλιό τους, που έχει γίνει «talk of the town», επισφραγίστηκε πρόσφατα με μια φωτογραφία τους στα social media που δείχνει το πόσο χαρούμενοι και ταιριαστοί είναι.

Γνωριμία σε video clip

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Λαβύρινθοι». Πρωταγωνιστές ο Μπάμπης Στόκας και η 24χρονη Παυλίνα. Πίσω από τις κάμερες και με γενικό πρόσταγμα ήταν ο Γιάννης Δημολίτσας, που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η ατμόσφαιρα, το timing ή οι στίχοι της Παυλίνας ήταν που έκαναν την καρδιά του νεαρού να σκιρτήσει; «Να η καρδιά μου, πάρ’ τη. Ας το κάνουμε για χάρη μας, τιμή μας και καμάρι μας, ό,τι έχουμε να δώσουμε κι ας παραδώσουμε άοπλα την αγάπη» λένε.

Εγκυρη πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην βουλευτή αναφέρει ότι η δεσποινίς Βουλγαράκη και ο νέος σύντροφός της είναι ζευγάρι, αλλά διέψευσε πως ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Τις ημέρες του Πάσχα θα τις περάσουν μαζί, απολαμβάνοντας ήσυχες βραδιές στο εστιατόριο που άνοιξε τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με φίλους του ο στρατευμένος αδελφός της Αποστόλης, στην Πλατεία Θεάτρου.

re5fwytg4 1Η 24χρονη τραγουδίστρια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δείχνει ξέγνοιαστη και πολύ χαρούμενη στο πλευρό του τηλεοπτικού ανιψιού. «Καρδιοχτυπημένοι, εμπνευσμένοι, αλλοπαρμένοι, και κυρίως εσείς σαν εμένα οι αφηρημένοι ενωθείτε σήμερα» έγραψε στο διαδίκτυο τις προάλλες η Παυλίνα κάνοντας promo σε βραδινή εμφάνισή της.

Οπως όλα δείχνουν, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Χρήστο Ψωμόπουλο (σ.σ.: πρώην σύντροφος της Αννας Βίσση και της Τζούλιας Αλεξανδράτου) που μένει μόνιμα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Εννέα μήνες έμειναν μαζί, αλλά τους χώρισε η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται».

Ετσι αθόρυβα χώρισε πριν από δύο χρόνια από τον επιχειρηματία Πέτρο Απαλάκη, με τον οποίο συζούσε σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή.

Παρότι είχε αποφασίσει να κάνει εργασιοθεραπεία, αφού βλέπει συνεχώς τις μετοχές της στο καλλιτεχνικό στερέωμα να ανεβαίνουν και είναι περιζήτητη στις μουσικές σκηνές στο πλευρό σπουδαίων ερμηνευτών, η γνωριμία με τον Γιάννη Δημολίτσα ήρθε στο σωστό timing. 

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...