Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Ποιος έσπασε τα φρένα της τηλεπαρουσιάστριας;

*ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! *ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ

Στόχος πρωτοφανούς δολιοφθοράς που θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή έγινε πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών. Αγνωστοι έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει μαφία, προφανώς με σκοπό να εμπλακεί σε τροχαίο, όμως λίγο έλειψε να σκοτωθεί ο νέος σύντροφός της, ο άνθρωπος δίπλα στον οποίο βρήκε τον έρωτα μετά το διαζύγιό της. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίοδος που η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με γνωστό εκπρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου ήταν θυελλώδης, με φωνές και συχνούς καβγάδες.

Η σοβαρή υπόθεση που έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας συνέβη πριν από περίπου είκοσι ημέρες στον Πειραιά, όταν ο σύντροφος της τηλεπαρουσιάστριας χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό της προκειμένου να πάει σε κάποια εργασία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διαπίστωσε ξαφνικά πως τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν «νεκρά» και δεν ανταποκρίνονταν στις εντολές του. Ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και καθώς είχε οδηγική εμπειρία, μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο κατεβάζοντας ταχύτητες και χρησιμοποιώντας σταδιακά το χειρόφρενο.

Αρχικά όλα έδειχναν πως ήταν μια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, το οποίο βέβαια μετέφεραν στο συνεργείο. Ο μηχανικός που το εξέτασε, είδε αμέσως πως είχε κοπεί το σωληνάκι από τα υγρά των φρένων. Ομως το ζευγάρι πάγωσε όταν τελικά ο τεχνικός διαπίστωσε πως δεν έφταιγε η αστοχία του υλικού ή μια τυχαία μηχανική βλάβη (καθώς το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο δεν επιτρέπει τέτοιου είδους «συμπτώσεις»), αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα πως είχε παρέμβει ανθρώπινο χέρι!

Οπως ήταν επόμενο, η τηλεπαρουσιάστρια τρομοκρατήθηκε και αμέσως ενημέρωσε την ασφάλειά της από την οποία ζήτησε να ορίσει πραγματογνώμονα, ώστε να υπάρχει επίσημη έκθεση για το τόσο σοβαρό περιστατικό.

Το σωληνάκι είχε κοπεί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», και ο πραγματογνώμονας επιβεβαίωσε πως το σωληνάκι έχει κοπεί με σουγιά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε τα υγρά των φρένων να μην αδειάσουν ενώ το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, αλλά κατά τη διάρκεια κάποιας διαδρομής, όταν πλέον θα βρίσκονταν σε διαδικασία ατμοποίησης λόγω της θερμοκρασίας που θα ανέπτυσσε η μηχανή!

Το ζευγάρι ενημέρωσε χωρίς χρονοτριβή την Ασφάλεια Πειραιά και τον αρμόδιο εισαγγελέα, που έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα για τη δολιοφθορά. Παράλληλα, ο δικαστικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση ενημέρωσε και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να διαπιστωθεί αν (και από ποιους) η δημοσιογράφος δεχόταν απειλές μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες κινούνται στο περιβάλλον της παρουσιάστριας και σε άτομα που είχαν στενή σχέση μαζί της στο παρελθόν ή είχαν προσπαθήσει να βρεθούν κοντά της.

Δεχόταν απειλές

Σε πολλά επίπεδα στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη δολιοφθορά με το κομμένο σωληνάκι στα υγρά φρένων στο αυτοκίνητο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας. Μάλιστα, εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για «έργο» ανθρώπων της νύχτας, που εκτέλεσαν πληρωμένο «συμβόλαιο» για να προκαλέσουν τον θάνατό της, ενώ ερευνούν και παλαιότερες υποθέσεις οι οποίες αφορούσαν τη δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος είχε στο παρελθόν προβλήματα με έναν από τους «θαυμαστές» της, ο οποίος τής ζητούσε επίμονα να συναντηθούν και είχε φθάσει στο σημείο να την απειλεί τόσο μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία η ίδια διατηρεί προφίλ όσο ακόμα και από το τηλέφωνο. Τότε η δημοσιογράφος είχε καταγγείλει τα αλλεπάλληλα περιστατικά με τις απειλές και οι έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα σε συνδυασμό με την παρουσία αστυνομικών στο πλευρό της έκαναν τον «θαυμαστή» να σταματήσει τις απειλές.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...