Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ο σταρ του θεάτρου και η… έγκυος ενζενί

Η περιπέτεια του ηθοποιού, γνωστού για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο

Αμετανόητος γυναικάς, που η μανία του για το ωραίο φύλο τον… έμπλεξε άσχημα, είναι κορυφαίος Ελληνας ηθοποιός, σταρ του θεάτρου. Παντρεμένος και μάλιστα πολλά χρόνια (η σύζυγός του ανήκει επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο), πατέρας ενός παιδιού, έχει φέρει σε δύσκολη θέση συναδέλφους και συνεργάτες του με τη διπλή και ριψοκίνδυνη ζωή που κάνει.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής που μονίμως εισπράττει εξαιρετικές κριτικές για τις υποκριτικές ικανότητές του, είχε στο παρελθόν αρκετές σχέσεις με ανερχόμενες ηθοποιούς, κάποιες από αυτές… κάτω από τη μύτη της συζύγου του. Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι τα χρειάστηκε για τα καλά, αφού παραλίγο να γίνει μπαμπάς λόγω… στιγμιαίου λάθους!

Η μελαχρινή ενζενί (στην ηλικία του παιδιού του!) με τα υπέροχα μάτια, με την οποία διατηρούσε ολιγόμηνη κρυφή ερωτική σχέση, έμεινε έγκυος και με ενθουσιασμό τού ανακοίνωσε πως σκεφτόταν να κρατήσει το παιδί τους! Ο ηθοποιός, που έχει πατήσει τα πενήντα, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Σε καμία περίπτωση, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», δεν ήθελε να αποκτήσει παιδί σε τέτοια ηλικία και σίγουρα δεν σκεφτόταν να χωρίσει από τη σύζυγό του.

«Πρώτη φορά πιτσιρίκα τον στρίμωξε τόσο πολύ» υποστηρίζει στενός του συνεργάτης. Και συνεχίζει: «Ομως δεν τον πιάνεις εύκολα κορόιδο. Τέτοιες φιλόδοξες πιτσιρίκες έχουν περάσει από τη ζωή του δεκάδες. rq234rq34r 2Ολες θέλουν ένα πράγμα: να παίξουν μαζί του και να γίνουν γνωστές στο Πανελλήνιο. Εκείνος όμως τις ερωτεύεται σχεδόν κάθε φορά, σαν σχολιαρόπαιδο. Ζει με πάθος τις σχέσεις του και αυτή την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του μόνο η καλλιτέχνιδα (διατηρούσε μαζί της εξωσυζυγική σχέση επί δεκαετία) μπορούσε να καταλάβει».

Οπως αποκαλύπτει το ίδιο πρόσωπο, ο λαοφιλής ηθοποιός χάρισε στη νεαρή παλλακίδα του ένα μεγαλούτσικο ρόλο σε μια οικογενειακή σειρά που ετοιμαζόταν για μεγάλο κανάλι, με αντάλλαγμα φυσικά τον τερματισμό της εγκυμοσύνης της. «Της τόνισε πως θα ήταν η ερωμένη του και στο σίριαλ ζώντας το ειδύλλιό τους και μπροστά στις κάμερες χωρίς να τους νοιάζει, ανταλλάσσοντας τηλεοπτικά φιλιά, αγκαλιές και έχοντας μοναδικές στιγμές στα καμαρίνια» μαρτυρά η ίδια έγκυρη πηγή.

Ωστόσο ο σεναριογράφος «τσίνισε» και δεν την ήθελε στο καστ, αφού ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτούσε μια γυναίκα γύρω στα 30, ψηλή, ξανθιά και εκρηκτική. Η αντίστασή του όμως κάμφθηκε, όταν πήρε άνωθεν εντολή από το κανάλι!

«Για τα ωραία πράσινα μάτια της εντυπωσιακής ενζενί ο «Βαλεντίνος» της τέχνης χώρισε την επί 10 χρόνια κρυφή σύντροφό του, επίσης ηθοποιό. Εκείνη έπεσε στα πατώματα και σπάραξε από το κλάμα. Τον είχε αγαπήσει αληθινά. Δεν έπαιξαν ποτέ ξανά μαζί. Και αυτή -όπως και η σύζυγός του- έκαναν τα στραβά μάτια στις περιπέτειές του» υποστηρίζει άνθρωπος που ξέρει πολλά.

Και συνεχίζει: «Γνωστός σκηνοθέτης και μόνιμος συνεργάτης του τον είχε ρωτήσει πριν από επτά οκτώ χρόνια αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται για τις απιστίες του κι εκείνος του είχε απαντήσει με ηρεμία: «Και τίποτε να μην κάνεις, πάλι κάποιος θα έχει να πει πράγματα»!

Οι ροζ ιστορίες που ακολουθούν τον ηθοποιό ενίοτε είναι πιπεράτες και ορισμένες φορές τόσο σκανδαλώδεις που αρκετές φορές έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η σύζυγός του, μια πολύ αξιοπρεπής κυρία με την οποία έχουν συνυπάρξει και καλλιτεχνικά, παρότι γνωρίζει πόσο άστατος είναι, δεν σκέφτηκε ούτε μια φορά να του ζητήσει διαζύγιο. «Εκτός του ότι έχουν μια κόρη στην ηλικία της φιλενάδας του, δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα και από εκείνον να χωρίσουν. Οσο εκείνη δεν μιλάει, εκείνος παραδίδεται άνευ όρων στο κρυφό του πάθος» τονίζει ο συνεργάτης του που υποστηρίζει πως ο μεσήλικος ηθοποιός συνεχίζει τη σχέση του με την εν λόγω ενζενί.

«Οι οικονομικές απολαβές του είναι πολύ μεγάλες και αντί να μειώνονται με τον χρόνο αυξάνονται, αφού είναι περιζήτητος και δεν έχει μείνει εκτός χώρου ούτε μία σεζόν. Εξασφαλίζει καλή ζωή για την οικογένειά του, γιατί ο ίδιος είναι λιτοδίαιτος. Αγαπάει τη ρομαντική πλευρά της ζωής και όχι την υλική. Του αρέσει να περπατάει στην Αθήνα, να κινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, να τραγουδάει και να ερωτεύεται. Το τελευταίο το απολαμβάνει μέχρι το μεδούλι του, αν και δεν του φαίνεται. Πίσω από τη σοβαρότητά του κρύβεται ένας… Βαλεντίνος» καταλήγει ο καλός του φίλος.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....