Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Απαγορευμένος έρωτας έκλεισε δύο σπίτια στη Σαλαμίνα!

Αδιανόητη τραγωδία: Eνας 35χρονος ΟΥΚάς του Λιμενικού σκότωσε τη 44χρονη φίλη του και αυτοκτόνησε

4er34wfsearf 1Το μοιραίο αδιέξοδο στον παράνομο δεσμό ενός ζευγαριού κρύβεται πίσω από την αδιανόητη τραγωδία που κατέστρεψε δύο οικογένειες και έκλεισε δύο σπίτια στη Σαλαμίνα. Ενας 35χρονος βατραχάνθρωπος του Λιμενικού (ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο παιδί του σε λίγους μήνες) πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι τη 44χρονη οδοντοτεχνίτρια (ήταν επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων αγοριών) και έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Η αιματηρή αυλαία στον απαγορευμένο έρωτα του Σταμάτη Φ. και της Πέπης Β. έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου, που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του στην οδό Βενιζέλου, στη Σαλαμίνα.

Το σοκ για τη σύζυγο του βατραχάνθρωπου της ΟΥΚ, που βρήκε πρώτη νεκρούς τους εραστές, ήταν τεράστιο! Η γυναίκα, η οποία μάλιστα φέρεται ότι είναι λίγων μηνών έγκυος, έβαλε έντρομη τις φωνές όταν επέστρεψε ανυποψίαστη στο σπίτι της και βρέθηκε αντιμέτωπη με το ανατριχιαστικό θέαμα του συζύγου της, που κείτονταν νεκρός στη θέση του οδηγού. 4er34wfsearf 2 Δίπλα του μέσα στο οικογενειακό τους αυτοκίνητο ήταν πεσμένη σε εμβρυακή στάση η οικογενειακή φίλη τους!

Δεν είχε ιδέα

Η σύζυγος του λιμενικού, που φαίνεται πως δεν είχε ιδέα για την παράλληλη σχέση του άντρα της, προσπαθούσε να καταλάβει πώς βρέθηκαν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου. Πίστεψε ότι είχαν πέσει θύματα δολοφονικής ενέργειας και αμέσως πήρε τρέμοντας τηλέφωνο τον σύζυγο της 44χρονης, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αμεση Δράση.

Ωσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά, η άτυχη γυναίκα έμελλε να υποστεί άλλο ένα ισχυρό σοκ. Ο εξίσου συγκλονισμένος φίλος την ενημέρωσε ότι η σύζυγός του και ο άντρας της διατηρούσαν από καιρό παράνομο δεσμό! Η ίδια δεν είχε υποπτευτεί ποτέ πως η στενή παρέα που έκαναν οι δύο οικογένειες δεν ήταν αθώα από την πλευρά του γελαστού 35χρονου και της εντυπωσιακής 44χρονης οδοντοτεχνίτριας. 4er34wfsearf 7 Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο για να ξεκινήσουν έρευνες από αστυνομικούς της Ασφάλειας και τον ιατροδικαστή, που διαπίστωσαν ότι ο 35χρονος κομάντος (στο παρελθόν υπηρετούσε στην ασφάλεια πρώην αρχηγού του Λιμενικού) είχε πυροβολήσει από πλάγια θέση στην κοιλιακή χώρα τη 44χρονη γυναίκα και στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Ειδικότερα, η εξέταση με τη μέθοδο της παραφίνης που έκαναν οι ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ. έδειξε ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του, κάτι που δείχνει ότι αυτός πυροβόλησε. Το ίδιο άλλωστε επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι είχε βληθεί στην αριστερή πλευρά του κροτάφου, καθότι ήταν αριστερόχειρας. Ο έρωτας του παράνομου ζευγαριού χρονολογείται από το 2012, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Το καλοκαίρι του 2013 ο Σταμάτης παντρεύτηκε τη σύζυγό του, και μάλιστα δήλωνε σε γνωστούς και φίλους πως ήταν απόλυτα ερωτευμένος με τη γυναίκα με την οποία θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής τους!

4er34wfsearf 3Τίποτα δεν έδειχνε πριν από περίπου δύο χρόνια πως υπήρχε κάποιο «μελανό» σημείο στη σχέση τους. Μάλιστα, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, όταν ο 35χρονος έμαθε ότι η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους δήλωσε ενθουσιασμένος και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας!

Η συνάντηση του Σταμάτη Φ. με τον απατημένο σύζυγο της Πέπης

Ο 35χρονος Σταμάτης Φ. και η 44χρονη Πέπη Β. (μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 10 και 8 ετών) φαίνεται πως φύλαγαν ως επτασφράγιστο μυστικό τον παράνομο δεσμό τους, ο οποίος κατά πληροφορίες κρατούσε σχεδόν τρία χρόνια. Ωστόσο κάποια στιγμή ο σύζυγος της 44χρονης κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με τον «οικογενειακό φίλο» και όλα άλλαξαν από κει και έπειτα.

4er34wfsearf 9Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τη δολοφονία και την αυτοχειρία διαπίστωσαν ότι και κατά το παρελθόν το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος σε αυτόν τον αδιέξοδο και φθοροποιό έρωτα, χωρίς όμως να το καταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πριν από λίγες ημέρες ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας κατάλαβε το παιχνίδι που παιζόταν πίσω από την πλάτη του και την πίεσε να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Εκείνη παραδέχθηκε ότι από το 2012 διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κοινό τους φίλο, αλλά ο σύζυγός της έδωσε τόπο στην οργή για το καλό των δύο παιδιών τους, με τον όρο να μπει αμέσως οριστικό τέλος στον δεσμό τους. Μάλιστα συναντήθηκε με τον νεαρό βατραχάνθρωπο του Λιμενικού για να συζητήσουν ήρεμα το πρόβλημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παράνομο ζευγάρι βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του 35χρονου για να αποφασίσει το τέλος της ερωτικής σχέσης του. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και οδήγησε στην ανείπωτη τραγωδία.

4er34wfsearf 8Συγκινητικά μηνύματα μέσω του facebook!

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 35χρονου βατραχανθρώπου του Λιμενικού (κηδεύεται σήμερα, στις 15.30, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη συνοικία Τσάμη) η προσωπική του σελίδα στο facebook γέμισε με μηνύματα αποχαιρετισμού.

«Απίστευτο! Καλό ταξίδι, παιδικέ μου φίλε και γειτονάκι μου. Οσο ζούμε θα μείνεις πάντα ζωντανός στις καρδιές μας» γράφει ένας φίλος του, ενώ ένας συνάδελφός του αναρωτιέται: «Τι έπαθες, ρε “σχολείο”; Γιατί;». Ενας άλλος φίλος του γράφει: «Καλό ταξίδι, φίλε. Θα θυμόμαστε πάντα τον πρόσχαρο χαρακτήρα, τις πλάκες και τα πειράγματά σου». Συγκινητικό είναι επίσης το μήνυμα που αναφέρει: «Τόσα ταξίδια έκανες και μας έκανες όλους περήφανους με τη μαγκιά σου και τον ανδρισμό σου. Γιατί επέλεξες αυτό να είναι το τελευταίο σου; Είχες πολλά να μας δώσεις ακόμα και να μας κάνεις ακόμα πιο δυνατούς όλους στη γειτονιά όπου μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, “βάτραχε”.

Καλό σου ταξίδι και να μας προσέχεις όλους από εκεί που θα μας βλέπεις». Κάποιος άλλος «δανείζεται» τους στίχους γνωστού τραγουδιού: «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας; Να μας θυμάσαι και να μας αγαπάς. Καλό σου ταξίδι. Κάποτε θα εξηγηθούν όλα». Στο ίδιο πνεύμα είναι γραμμένα και τα υπόλοιπα μηνύματα: «Κουμπαράκι μου, θα σε έχω μέσα στην καρδιά μου πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω… Καλό ταξίδι, θα μου λείπεις». «Ξαδερφάκι μου, γιατί να φύγεις τόσο νωρίς; Γιατί; Είναι τόσο άδικο! Καλό ταξίδι, άγγελέ μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά!» «Καλό ταξίδι. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Μας μηδένισε όλους η δύναμή σου».

Τα αποχαιρετηστήρια μηνύματα των φίλων του 35χρονου στο facebook: 

4er34wfsearf 4
4er34wfsearf 5
4er34wfsearf 6 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...