Οι… αόρατες «μυροφόρες» πήγαν για φιλανθρωπία στη Βαρβάκειο

Για ακόμη μία ινκόγκνιτο, φιλανθρωπική «έφοδο» στη Βαρβάκειο από τις γυναίκες-μυστήριο, που κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα σκορπίζονται στην αγορά και πληρώνουν για τις αγορές των πολιτών…

Για ακόμη μία ινκόγκνιτο, φιλανθρωπική «έφοδο» στη Βαρβάκειο από τις γυναίκες-μυστήριο, που κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα σκορπίζονται στην αγορά και πληρώνουν για τις αγορές των πολιτών, μίλησε χθες ο πρόεδρος των κρεοπωλών Κλεάνθης Τσιρώνης. Οι ίδιες γενναιόδωρες μαυροντυμένες γυναίκες -οι «αγιοβασιλίτσες» που, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσιρώνη, «χάρισαν» τον περασμένο Δεκέμβριο 40.000 ευρώ- ήρθαν, πλήρωσαν και απήλθαν (χωρίς και πάλι να υπάρχει πληροφορία για την ταυτότητά τους και τη δράση τους ή μία εικόνα από τη στιγμή της «δωρεάς»). Οι αόρατες «μυροφόρες» ξόδεψαν, όπως επιβεβαιώνει ο κ. Τσιρώνης, ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να γεμίσουν το πασχαλινό τραπέζι δεκάδων οικογενειών.

Οπως λέει ο ίδιος μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες όλο και περισσότεροι ρωτούσαν αν έκανε την εμφάνισή της η μυστηριώδης παρέα με το γεμάτο πορτοφόλι! Να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ο κ. Τσιρώνης ξεκαθάρισε ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψη των γυναικών δεν ήρθε σε επαφή μαζί τους και ούτε γνωρίζει το ακριβές ποσό που δαπάνησαν, όμως πρόσθεσε ότι αρκετοί ήταν οι συνάδελφοί του που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους. 4refw35ytge 1Ο πρόεδρος των κρεοπωλών δήλωνε τον περασμένο Δεκέμβριο στην «Espresso»: «Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει! Εγώ ξέρω καλά ποιες είναι οι κυρίες, όμως έχω δεσμευτεί να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό. Πρόκειται για προσωπικό μεγάλης πολυεθνικής. Και αυτό που κάνουν είναι φιλανθρωπία, χωρίς να το διατυμπανίζουν»!

Στο μεταξύ, η κίνηση στη Βαρβάκειο σημείωσε ενθαρρυντική άνοδο ήδη από χθες, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες των επιχειρηματιών για εκτόξευση του τζίρου, έστω τις τρεις τελευταίες ημέρες λειτουργίας της αγοράς πριν από την Κυριακή του Πάσχα.

Μαζί με την αύξηση των καταναλωτών όμως ήρθε και η αύξηση των… ελεγκτών, καθώς -σύμφωνα με τον πρόεδρο της αγοράς- μόνο τη Μεγάλη Τρίτη από τη στοά της Βαρβακείου πέρασαν 48 ελεγκτές από το Υγειονομικό, το ΣΔΟΕ, τον ΕΦΤΕ, το ΙΚΑ και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

«Πέρασε σχεδόν ένας ελεγκτής για κάθε κατάστημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν σχεδόν 60 κρεοπωλεία» λέει ο κ. Τσιρώνης, υπογραμμίζοντας ότι στα 51 χρόνια εμπειρίας του πρώτη φορά βλέπει τέτοιας κλίμακας «επιδρομή» των ελεγκτικών μηχανισμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ