Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Σχεδόν έτοιμη η ομάδα που θα μας κρατήσει συντροφιά μέσα από το...

Τη μεγάλη έκπληξη και φέτος, στο τηλεοπτικό «μενού» της...

Τι κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη φωτιά στο μπαλκόνι του σπιτιού...

Κατάθεση στα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έδωσαν...

Αμαλία Κωστοπούλου: Κάνει τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ερωτευμένη κόρη του...

Unfollow της Μενεγάκη σε Σκορδά και Μουτσινά

Ιδιαίτερα ενεργή είναι η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, παρότι...

Λονδίνο: 270.000.000 € η μπάζα από το ριφιφί!

Η αστυνομία δεν έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες θυρίδων που παραβιάστηκαν

Πρώην αξιωματούχος της Σκότλαντ Γιαρντ αποτιμά στα 270.000.000 ευρώ τη λεία της κλοπής κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων που έγινε το Σαββατοκύριακο σε μεγάλη εταιρία φύλαξης τιμαλφών στο Λονδίνο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο κτίριο της Hatton Garden Safe Deposit Limited στη συνοικία των διαμαντοπωλών, προκειμένου να εξεταστούν σπιθαμή προς σπιθαμή τα σημεία από τα οποία πέρασαν οι διαρρήκτες για το μεγάλο ριφιφί, με την αστυνομία να φωτογραφίζει τα πάντα και να συγκεντρώσει στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα για τον εντοπισμό των δραστών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ανοίχτηκαν 60-70 θυρίδες, κι όχι 300 που έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις, ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου τις εκτιμήσεις για την αξία των κλοπιμαίων.

Οι ιδιοκτήτες των ανοιγμένων θυρίδων θα ενημερωθούν στα επόμενα 24ωρα πως ήταν μεταξύ των θυμάτων της ληστείας, ενώ έχει δημιουργηθεί γραμμή τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπου μπορεί κανείς να δώσει ανώνυμα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους δράστες. Ανάμεσα στα πιο ακριβά αντικείμενα που υπάρχουν φόβοι ότι έκαναν φτερά είναι ένα διαμάντι αξίας 687.500 ευρώ.

Οπως έχει προκύψει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, ο φύλακας του κτιρίου άκουσε τον συναγερμό την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο έκανε πλημμελή έλεγχο στο κτίριο. Οπως αποκάλυψε ο πελάτης της εταιρίας Νόρμαν Μπιν, όταν ρώτησε τον φύλακα γιατί δεν μπήκε μέσα στο κτίριο, παρά μόνο κοίταξε από τα παράθυρα, εκείνος απάντησε ότι δεν πληρώνεται και τόσο καλά ώστε να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και γιατρός στην οικογένεια Πολάκη

Είχε τη δικηγόρο, τώρα απέκτησε και τη γιατρό του...

Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου ανέμελοι στην glam Μύκονο

Φούντωσαν πάλι οι φήμες, όχι μόνο περί έρωτα, αλλά...

Summer in Βουλιαγμένη για την «αδελφή» της Χριστίνας Ω

Αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, η jetsetter...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;