«Ψωμάκια» τέλος χωρίς… νυστέρι!

Η δερματολόγος δρ Αμαλία Τσιατούρα «διαλύει» ανώδυνα το τοπικό πάχος

Ο φόβος για το… νυστέρι στεκόταν επί σειρά ετών εμπόδιο ανάμεσα σε χιλιάδες γυναίκες (αλλά και άνδρες) και το σφριγηλό κορμί που ονειρεύονταν να αποκτήσουν! Καταρρίπτοντας τη γνωστή λαϊκή ρήση «η ομορφιά θέλει θυσίες», τρεις νέες επαναστατικές μέθοδοι καταπολεμούν τα ενοχλητικά «ψωμάκια», την κυτταρίτιδα και το «σωσίβιο» γύρω από την κοιλιά άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως ανώδυνα! Η κρυολιπόλυση, το laser και οι υπέρηχοι, όπως λέει η δερματολόγος και επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος και Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, δρ Αμαλία Τσιατούρα, δίνουν λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους με ελάχιστα έως καθόλου επεμβατικές θεραπείες.

Η κρυολιπόλυση υπόσχεται επίπεδη κοιλιά, σμιλεμένους γλουτούς και σφριγηλά μπράτσα σε μόλις δύο με τέσσερις συνεδρίες, ενώ οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται καν να υποβληθούν σε τοπική αναισθησία. «Εφαρμόζουμε μια κεφαλή που ψύχει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα σε τέτοιο βαθμό ώστε αυτά οδηγούνται στον θάνατο. Η μέθοδος είναι ασφαλής, καθώς η θερμοκρασία αυτή επιδρά μόνο εσωτερικά και αφήνει ανέπαφο το δέρμα, τα νεύρα και τα αγγεία» dw4rwe4rtf 2 τονίζει η δρ Τσιατούρα και προσθέτει πως «το δυνατό σημείο της συσκευής είναι ότι ενσωματώνει και ραδιοσυχνότητες, οι οποίες ενισχύουν τη λιπόλυση και τη σύσφιξη».

Η laser λιποαναρρόφηση SmartLipo έχει άμεσα αποτελέσματα και απαιτείται μόλις μία συνεδρία. Η μέθοδος θεωρείται ελάχιστα επεμβατική συγκριτικά με την κλασική λιποαναρρόφηση, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται στο μισό. «Η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρα και μια κάνουλα τα αναρροφά, ώστε αυτά να απομακρυνθούν από το σώμα. Επιπρόσθετα, δεν έχουμε τομές ή ράμματα και η διαδικασία γίνεται με εντελώς αναίμακτο τρόπο» τονίζει η δρ Τσιατούρα.

Στις πιο αποτελεσματικές θεραπείες ενάντια στον «εχθρό», την κυτταρίτιδα, εντάσσεται η σπηλαίωση, κατά την οποία υπέρηχοι συνδυαστικά με ραδιοσυχνότητες σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων αποβάλλοντας το ρευστοποιημένο λίπος, που απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. «Στη θεραπεία CaviLipo συνδυάζουμε τη σπηλαίωση με την έγχυση λιποδιαλυτικών ουσιών στην προβληματική περιοχή» εξηγεί η δερματολόγος και επισημαίνει πως ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. «Το σώμα σμιλεύεται σταδιακά, το λίπος μειώνεται, το δέρμα τεντώνει και βελτιώνεται η υφή του. Η μέθοδος προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αν συνδυαστεί με μεσοθεραπεία» προσθέτει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ