Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Ο Τόλης με βοηθούσε όταν έκανα στριπτίζ

82 κεράκια (για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη) με τούρτα αποκαλύψεων στη Θεσσαλονίκη

Η… αιώνια έφηβη Ζωζώ Σαπουντζάκη έσβησε τα 82 της κεράκια και το γιόρτασε με τραγούδι -και αποκαλύψεις- στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη.

Παρέα με λίγους καλούς της φίλους η αειθαλής show woman, που με την αστείρευτη ενέργειά της βάζει κάτω πολύ νεότερές της, έσβησε προχτές τα κεράκια για τη συμπλήρωση των 82 χρόνων της στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Και μάλιστα παρά θίν’ αλός. Το γεγονός βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι. Και αυτό γιατί η αγαπημένη «Ζωζώκα», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην περιοχή του Διοικητηρίου.

4rw45ty 2Το προχτεσινό πάρτι γενεθλίων έγινε στο γνωστό εστιατόριο Χαμόδρακας, που βρίσκεται στην παραλία της Καλαμαριάς και διοργανώθηκε από την παλιά της φίλη Ελπη Αθανασοπούλου. Ολα κι όλα εννέα άτομα είχαν προσκληθεί, με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να είναι σε μεγάλα κέφια. Η ίδια θυμήθηκε παλιές ιστορίες και φωτογραφήθηκε κοντά στην τριώροφη τούρτα που είχε ετοιμάσει το γνωστό ζαχαροπλαστείο του Σάκη Αγαπητού. «Ζω, Ζωζώ» ήταν οι γλυκές ευχές πάνω στην τούρτα της (δηλαδή όπως ακριβώς ήταν ο τίτλος δισέλιδου αφιερώματος που της είχε κάνει παλιότερα η «Espresso»). Η σταρ δέχτηκε με μεγάλη χαρά μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα από κάποιον φανατικό θαυμαστή της και όταν ήρθε στο κέφι τραγούδησε παλιά αλλά και νεότερα τραγούδια της. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς έπαιζε cd με παλιές επιτυχίες της, τις οποίες η εορτάζουσα σιγοτραγούδησε, ενώ κάποια στιγμή ερμήνευσε και ένα καινούργιο τραγούδι της!

4rw45ty 3Φυσικά πολλές ήταν οι παλιές ιστορίες που ακούστηκαν στη διάρκεια της βραδιάς, με πρωταγωνιστές τον αείμνηστο Γιώργο Ζαμπέτα αλλά και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Από τη βραδιά δεν έλειψαν μάλιστα και οι αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τη διήγηση που έκανε η ίδια, ένας από τους πιο έμπιστους χορευτές που τη συνόδευε όταν χόρευε ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Το στριπτίζ

Μάλιστα για τον γνωστό τραγουδιστή είπε ότι ήταν ο πιο έμπειρος στην ομάδα και ότι τη βοηθούσε να κάνει εκείνη την εποχή τα διάφορα στριπτίζ στα μαγαζιά όπου εργαζόταν. Ηταν μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια, που κανείς από τους φίλους της προχθεσινής βραδιάς δεν ήξερε.

Η ίδια, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, αναφέρθηκε σε μια βραδιά κατά την οποία στο μαγαζί όπου τραγουδούσε με τον Γιώργο Ζαμπέτα ήταν να εμφανιστούν οι αδελφές Καλουτά και η ίδια. Επειδή όμως ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, υπήρξε διχογνωμία για το ποια θα είναι πρώτη στο πρόγραμμα. Ετσι ο Ζαμπέτας για να σώσει την κατάσταση ξεκίνησε πρώτος, προκαλώντας τον θυμό όλων. Επίσης, όσον αφορά τον Ζαμπέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θυμήθηκε και μια ιστορία απ’ όταν πήγε κάποια στιγμή στις Κάννες. «Τι είδες, εκεί;» τον ρώτησε μετά ένας φίλος. «Πολλές Σαπουντζάκηδες» απάντησε ο αγαπητός μουσικός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...