Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Παράνομος έρωτας στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτός πενηντάρης παντρεμένος, εκείνη μικρότερη κατά περίπου 20 χρόνια. Από τη βόρεια Ελλάδα και οι δύο. Τα κουτσομπολιά στο περιστύλιο οργιάζουν!

Εκτός από τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και ένα άλλο θέμα που την κάνει να φλέγεται!

Στα πηγαδάκια της Βουλής και στα καφέ της πλατείας Συντάγματος ένα παράνομο ερωτικό ειδύλλιο αποτελεί αντικείμενο καθημερινών γαργαλιστικών συζητήσεων, που συχνά καταλήγουν και σε εσωκομματικούς καβγάδες!

Οπως μαθαίνει η «Espresso», η ιστορία ξεκίνησε ύστερα από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε με 149 βουλευτές, οι περισσότεροι από τους οποίους κάθονταν πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής, και μάλιστα ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.

Εκείνος είναι γύρω στα πενήντα, γοητευτικός, δείχνει αρκετά νεότερος και εκλέγεται σε μεγάλη περιφέρεια της βόρειας Ελλάδας. Βορειοελλαδίτισσα, αλλά από μικρότερο νομό, είναι και η βουλευτής. Πολύ μικρότερη σε ηλικία (τους χωρίζει σχεδόν μια εικοσαετία), αλλά με πολύ εντονότερη εσωκομματική δραστηριότητα στην περιοχή της. Ενα κοινό στοιχείο τους είναι ότι αμφότεροι τυχαίνει να έχουν στενούς συγγενείς γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και του αθλητισμού. Αυτός μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο, ένα από εκείνα που μισθώνει η Βουλή για τους εξ επαρχίας βουλευτές. Εκείνη έχει δικό της σπίτι στα νότια προάστια.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω μιας παλαιότερης βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, που -ως ηγετικό στέλεχος της «σκληρής» Αριστερής Πλατφόρμας του Π. Λαφαζάνη- έχει διακριθεί για τη μαχητικότητά της ακόμη και υπέρ 5y4r44r4 2της ρήξης της κυβέρνησης με τους δανειστές. Στο δικό της γραφείο συναντιόντουσαν τον πρώτο καιρό, όταν εκείνος πήγαινε για να συμβουλευτεί την έμπειρη συνάδελφό του για τα θέματα της περιοχής τους και εκείνη για εσωκομματική καθοδήγηση…

Οι βόλτες

Πολύ σύντομα άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους. Στην αρχή πήγαιναν μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία, που κατέκλυζαν κατά ομάδες -ως «άγνωστοι» στην πρωτεύουσα- τα εστιατόρια και τα μπαράκια γύρω από τη Βουλή ύστερα από τις πολύωρες συνεδριάσεις της. Στη συνέχεια όμως το ζευγάρι έμενε μόνο του, όπως μόνο έτρωγε πολλές φορές στο εστιατόριο της Βουλής ή καθόταν στον εντευκτήριο.

Αγαπημένο τους στέκι δεν άργησε να γίνει και η πλατεία Καρύτση, τα μπαράκια της οποίας προσφέρονται για χαλαρές μεταμεσονύκτιες εξόδους.

Πάντως ορισμένες φορές, όταν η οικογένεια του βουλευτή έρχεται στην Αθήνα για να τον επισκεφθεί, έχουν εμφανιστεί να πηγαίνουν για φαγητό όλοι μαζί ως φίλοι και σύντροφοι.

Κάτι που προκαλεί διάφορα σχόλια από τους συναδέλφους τους που τους βλέπουν, οι οποίοι όμως φροντίζουν να καλύπτουν το μεγάλο μυστικό. Η νεαρή βουλευτής είναι ελεύθερη από τον περασμένο χειμώνα, καθώς χώρισε (ύστερα και από έντονες συγκρούσεις στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχε σημαντικό ρόλο) από τον γιο παλαιού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο συζούσε στη μικρή ακριτική πόλη τους. Το ερωτικό πάθος όμως έχει εξάψει και το εσωκομματικό. Το παράνομο ζευγάρι ανήκε σε διαφορετικές πτέρυγες: Εκείνος στους μετριοπαθείς που υποστηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα και τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

Αντίθετα, εκείνη ήταν δυναμικό στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, φλερτάροντας ακόμη και με τη ρήξη. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει χαμηλώσει αισθητά τους τόνους και να έχει μετακινηθεί στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του πρωθυπουργού. Στα πηγαδάκια της Βουλής λέγεται ότι τα βέλη του έρωτα έπαιξαν τον ρόλο τους, ενώ από τους σκληρούς του ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά καλά λόγια ακούγονται γι’ αυτή τη «μετεγγραφή»…

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...