Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο!

Κινηματογραφική αυτοκτονία 28χρονου ειδικού φρουρού (φορτωμένου με προσωπικά και συναισθηματικά προβλήματα) σε μπαρ στο Μενίδι

Σκηνές φρίκης έζησαν οι λιγοστοί θαμώνες που είχαν απομείνει σε cafe club του Μενιδίου, όταν είδαν ξαφνικά έναν πελάτη να βγάζει το πιστόλι του και να βάζει τέλος στη ζωή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Η πληγωμένη ψυχή του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θοδωρή Γράδου φαίνεται να «βάρυνε» ακόμη περισσότερο μόλις άκουσε τους στίχους «Ελεγα θα σβήσω το όνομά σου, έλεγα να φύγω μακριά σου…» του τραγουδιού («Ελεγα») του Χρήστου Χολίδη γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε διασκέδαζε μαζί με τον θείο του σε μαγαζί. Σηκώθηκε να χορέψει (το τελευταίο αργό ζεμπέκικο) και στη
raeas5sa56t 1δεύτερη στροφή τράβηξε το ιδιωτικό του περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογία του 28χρονου με καταγωγή από την Αρτα, που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, είχε κλονιστεί το τελευταίο διάστημα. Ο χωρισμός του από την πρώην σύντροφό του και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που φέρεται ότι αντιμετωπίζει η μητέρα του τον είχαν επηρεάσει αρνητικά, χωρίς όμως να έχει εκμυστηρευτεί σε κάποιον ότι υπέφερε. «Ηταν πολύ καλό παιδί. Ερχόταν συχνά στο μαγαζί και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Ηταν επικοινωνιακός και φιλικός» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του cafe club Χαράλαμπος Ορφανίδης λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία του αστυνομικού μπροστά στα έκπληκτα μάτια του.

Ο χωρισμός

«Λένε κάποιοι ότι στο μαγαζί τον επισκέφτηκε η πρώην σύντροφός του ή αρραβωνιαστικιά του. Μα, όλοι γνωρίζαμε ότι εκείνη είχε φύγει από την Αθήνα και ζούσε πια στα Γιάννενα. Δεν ήταν αρραβωνιασμένοι, απλώς είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους με λόγο, αλλά είχαν χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο. Δεν γνωρίζω αν τον είχε πειράξει τόσο πολύ ο χωρισμός, αλλά παρακολουθώντας τη σελίδα του στο facebook θα πω ότι του άρεσαν τα τραγούδια της “καψούρας”. Οι συνάδελφοί του ίσως γνωρίζουν περισσότερα» πρόσθεσε ο κ. Ορφανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγη ώρα πριν από το συμβάν είχε πλησιάσει τον 28χρονο Θοδωρή στο σημείο όπου καθόταν με τον θείο του μια νεαρή (προφανώς γνωστή του) από διπλανό τραπέζι: «Οπως έμαθα, μιλούσαν σε όχι και τόσο καλό κλίμα, γιατί εκείνη φεύγοντας του είπε: “Τελείωνε και πήγαινε σπίτι σου”. Τότε εκείνος φαίνεται πως της απάντησε: “Φύγε, κοπελιά, θα γίνει κακό”. Είχαν πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά εκείνη τη στιγμή ο dj έβαλε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Ενώ ήταν όρθιος, τράβηξε το πιστόλι και αυτοκτόνησε μπροστά σε όλους όσοι βρισκόμασταν εκείνη την ώρα μέσα στο μαγαζί!»

Ηταν 03.47 τα ξημερώματα όταν ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή στις 06.05. «Κρίμα το παλικάρι, αυτό έχω να πω. Αδικος ο τρόπος που επέλεξε να φύγει από τη ζωή. Οσοι ήμασταν μπροστά εξακολουθούμε να ζούμε τον εφιάλτη» καταλήγει ο Χαράλαμπος Ορφανίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...