Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μην γεμίζετε άγχος καθημερινά, επανεξετάστε…

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσει να σας ανακουφίζει σταδιακά η πρόοδος σε τομείς της ζωής σας στους οποίους ήδη έχετε επενδύσει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα όποια διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές ανησυχίες σας, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σάς βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό στίγμα σας σε ό,τι διεκδικείτε. Εντοπίστε νέες ευκαιρίες και καταστρώστε τα σχέδιά σας βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους.

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μην γεμίζετε άγχος καθημερινά, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε τόσο με όσα λένε οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα σας θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι. Μην αφήσετε περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις οι αναμενόμενες. Για να μην εκνευρίζεστε καλό είναι να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την περίσσεια ενέργειας και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν σε βιαστικές αποφάσεις. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, γιατί είσαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες και συνεχίστε να τους στηρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειρίζεστε κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη στις εμπνεύσεις σας. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας καλό θα ήταν να βρεθείτε με άτομα που ασκούν πάνω σας θετική επιρροή.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας είναι υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία. Αν φροντίσετε να καλύψετε τις προσωπικές ανάγκες σας, θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει το τελευταίο διάστημα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...