Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Εεε! Τι… κάνεις στην πισίνα;

Σκεφτείτε διπλά προτού βουτήξετε σε μια πισίνα γεμάτη Αμερικανούς τουρίστες, αφού, σύμφωνα με έρευνα, οι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ αποδεικνύονται μακράν οι «χειρότεροι».

Σκεφτείτε διπλά προτού βουτήξετε σε μια πισίνα γεμάτη Αμερικανούς τουρίστες φέτος το καλοκαίρι, αφού, σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στο φως τα μικρά, «βρόμικα» μυστικά των ταξιδιωτών σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, οι Αμερικανοί αποδεικνύονται μακράν οι «χειρότεροι» τουρίστες.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του βρετανικού ταξιδιωτικού site Travelzoo δείχνουν ότι Αμερικανοί και Καναδοί τουρίστες δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τη φυσική ανάγκη τους και ενδίδουν συχνότερα από τις άλλες εθνικότητες στον πειρασμό της ούρησης μέσα στην πισίνα, σε ποσοστά 64% και 58%, αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι Βρετανοί και οι Γερμανοί, σε ποσοστά 46% και 44%. «Η ανέμελη φύση των διακοπών κάνει πιθανότατα τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται κατά τρόπο που δεν συνηθίζουν κανονικά, ωστόσο τα ευρήματα δίνουν αναμφίβολα τροφή για σκέψη προτού βουτήξουμε στην πισίνα» λέει η εκπρόσωπος του Travelzoo, Λουίζ Χότζις, η οποία συμβουλεύει να προτιμάμε την πισίνα νωρίς το πρωί, προτού ξυπνήσει ο πολύς κόσμος.

Η έρευνα, στην οποία αποκάλυψαν τις κακές συνήθειες των διακοπών τους περισσότεροι από 9.500 ενήλικοι σε Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Καναδά και Γερμανία, αποκάλυψε επίσης ότι πρωτίστως οι Αμερικανοί, οι Καναδοί και οι Κινέζοι αποτελούν τον εφιάλτη κάθε ξενοδόχου, αφού συνηθίζουν να παίρνουν μπουρνούζια και παντόφλες ως σουβενίρ από τα δωμάτιά τους, σε ποσοστό που αγγίζει το 69%.

Αυτό που αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι ότι οι πιο άπιστοι όλων είναι οι Γερμανοί, με το 10% εξ αυτών να ομολογεί ότι απατάει τον σύντροφό του στη διάρκεια των διακοπών, κάτι που συνηθίζει να κάνει μόλις το 5% των Βρετανών και το 2% των Καναδών.

Στο κομμάτι που συναγωνίζονται επάξια οι Βρετανοί τους Γερμανούς είναι στο κυνήγι της ξαπλώστρας, με το ένα τρίτο των ερωτηθέντων και των δύο εθνικοτήτων να παραδέχεται ότι ξυπνάει νωρίς το πρωί προκειμένου να «πιάσει» καλή ξαπλώστρα τοποθετώντας σε αυτή την πετσέτα του.

Τέλος, παράταση των διακοπών έστω και για μία μέρα επιδιώκει το 24% των Αμερικανών τουριστών, το 16% των Καναδών και Κινέζων, αλλά και το 10% των Γερμανών, επικαλούμενοι δήθεν ασθένεια στην εργασία τους. Οσο για την παράταση του μαυρίσματος, τη μεγαλύτερη ευαισθησία φαίνεται ότι την έχουν οι Γερμανοί, που επισκέπτονται σολάριουμ προκειμένου να διατηρήσουν το ηλιοκαμένο look και μετά την επιστροφή στην πόλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...