Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μαλλιοτραβήγματα στο Εφετείο

Η Βίκυ Σταμάτη και η πρώην σύζυγος του Ζήγρα μετέτρεψαν τη δίκη σε κόλαση

Η Βίκυ Σταμάτη και η πρώην σύζυγος του Ζήγρα μετέτρεψαν τη δίκη σε κόλαση


Μαλλιά κουβάρια έγιναν μέσα στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Βίκυ Σταμάτη και η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα, Σόνια Λεοντοπούλου, που κατέθετε ως μάρτυρας στη δίκη για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Οι δύο γυναίκες ξεστόμισαν απίστευτες κουβέντες και η δίκη μετατράπηκε σε… κόλαση! «Ντροπή σου, θα έπρεπε να σε φτύσω!», «εσύ να ντρέπεσαι που είσαι και μάνα», ήταν μόνο δύο από τις ατάκες που άφησαν άφωνους την έδρα και το ακροατήριο! Το θερμό επεισόδιο πυροδότησε η κατάθεση «ποταμός» της Σόνιας Λεοντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς και με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου και στον πολυτελή βίο της.

Μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, η Βίκυ Σταμάτη πήρε τον λόγο για να της υποβάλει ερωτήσεις. Ωστόσο ο διάλογος των δύο γυναικών παρεκτράπηκε όταν η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε στον γιο της μάρτυρος, αφήνοντας υπονοούμενα που αφορούσαν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα! Η επίμαχη αναφορά έβγαλε εκτός εαυτού τη Σόνια Λεοντοπούλου, η οποία, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να προχωρά προς τις θέσεις του ακροατηρίου, επέστρεψε πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής την κατηγορούμενη.

Σόνια Λεοντοπούλου: Πρέπει να ντρέπεσαι, θέλω να σε φτύσω! Μην τολμήσεις να αναφερθείς ξανά στο παιδί μου!
Βίκυ Σταμάτη: Εσύ να ντρέπεσαι που είσαι και μάνα!
Σόνια Λεοντοπούλου: Είσαι απαράδεκτη! Δεν είναι στα καλά της η γυναίκα!

Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος και ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα μπήκαν στη μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα απομακρύνοντας τις δύο γυναίκες, ενώ η έδρα αποφάσισε σύντομη διακοπή της συνεδρίασης. Πάντως μετά τη λήξη του επεισοδίου η Σόνια Λεοντοπούλου παρέμεινε στην αίθουσα, πολύ κοντά στη Βίκυ Σταμάτη, περιμένοντας να ακούσει την απόφαση των δικαστών για την αίτηση αναστολής της ποινής που είχε υποβάλει σε προηγούμενη συνεδρίαση η κυρία Σταμάτη. Μάλιστα χαμογέλασε μόλις άκουσε την απορριπτική απόφαση!

Νωρίτερα, αναφερόμενη στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου, η Σόνια Λεοντοπούλου είχε παραθέσει περιστατικά αναφορικά με τη χλιδάτη ζωή που φέρεται ότι έκαναν: «Ημασταν σε ένα εστιατόριο στη Βιέννη, όπου είχαν κάτι ποτήρια που στέκονται πλαγίως. Τότε ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε “Βίκυ μου, έχουμε και εμείς τέτοια” και εκείνη του απάντησε “Μα, αγάπη μου, τα δικά μας είναι Μπακαρά!”» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Λεοντοπούλου, ενώ πρόσθεσε, αναφερόμενη σε άλλο περιστατικό, πως «η κυρία Σταμάτη είχε χαστουκίσει μια Φιλιππινέζα υπηρέτρια και της είχε κρύψει το διαβατήριο»! Οπως υποστήριξε, η ίδια είχε αρνηθεί τουλάχιστον τέσσερις προσκλήσεις που είχε λάβει από την κυρία Σταμάτη, διότι δεν ήταν του… στιλ της!

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου δεν άφησε τις «μπηχτές» αναπάντητες και απευθυνόμενη προς τη μάρτυρα είπε: «Κυρία Λεοντοπούλου, με παρακαλούσε ο Ζήγρας να σας προσκαλέσω στο σπίτι μου, δεν σας γνώριζα. Πριν από εσάς στη ζωή του ο Ζήγρας είχε γνωρίσει άλλες δύο. Δεν καταλαβαίνω το μένος σας προς το πρόσωπό μου»! Αναφερόμενη στον κατηγορούμενο πρώην σύζυγό της Νίκο Ζήγρα, που απουσίαζε από τη χθεσινή συνεδρίαση, η Σόνια Λεοντοπούλου τον χαρακτήρισε «ψεύτη» και «τσιγκούνη», υποστηρίζοντας ότι «η περίοδος που έζησα μαζί του ήταν η πιο μελανή της ζωής μου». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Ιουνίου.

Απορρίφθηκε (πάλι) η αποφυλάκιση

Για έκτη φορά η Βίκυ Σταμάτη άκουσε το «όχι» από τα χείλη της προέδρου του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο αίτημα για αποφυλάκισή της και ξέσπασε κατά της έδρας! «Σήμερα ανοίξατε δύο τάφους! Ντροπή σας! Οταν θα είμαι νεκρή από αισθήσεις, δεν θα έχει κανένα νόημα να είμαι κοντά στο παιδί μου!» φώναξε στους δικαστές και έπειτα ζήτησε την εξαίρεση της σύνθεσης του δικαστηρίου. «Θέτω αίτημα εξαίρεσης της έδρας γιατί αντιμετωπίζουμε μια δικαστική εξουσία που αρνείται να αποδώσει δικαιοσύνη και αλήθεια» είπε μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ενώ πρόσθεσε ότι το αίτημά της είναι δίκαιο και η ίδια δεν πρόκειται να καμφθεί. Αμεση ήταν και η παρέμβαση του συζύγου της, ο οποίος κατήγγειλε τους δικαστές ότι «λειτουργούν ως διεκπεραιωτές». «Η απόφασή σας είναι απάνθρωπη και απαράδεκτη» φώναξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ζητώντας να πάρει τον λόγο, για να λάβει την απάντηση της προέδρου ότι μετά την αίτηση εξαίρεσης που υπεβλήθη από τη σύζυγό του «το δικαστήριο δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα».

Ντέμη Ντάβαρη

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...