Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

«Εξέγερση» των απλήρωτων της Ν.Δ.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, σε κάθε επίπεδο. Αποτέλεσμα; Χθες η Συγγρού, την ώρα μάλιστα που ανακοίνωνε -έστω έπειτα από πιέσεις των στελεχών της Ν.Δ. και με προτροπή του Κώστα Καραμανλή- τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (5.30 μ.μ.), ξέσπαγε «επανάσταση» των υπαλλήλων του κόμματος!

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, σε κάθε επίπεδο. Αποτέλεσμα; Χθες η Συγγρού, την ώρα μάλιστα που ανακοίνωνε -έστω έπειτα από πιέσεις των στελεχών της Ν.Δ. και με προτροπή του Κώστα Καραμανλή- τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (5.30 μ.μ.), ξέσπαγε «επανάσταση» των υπαλλήλων του κόμματος!

Οι εργαζόμενοι, που έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες (!) και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, με δάκρυα στα μάτια επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθούν. Τελικά είδαν τον Κώστα Μπούρα, ο οποίος επιχείρησε να τους καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι θα πάρουν δύο μισθούς μέχρι την άλλη εβδομάδα και έτσι κατέβηκαν -προς το παρόν- οι τόνοι.

Κατά τα άλλα, χθες επιβεβαιώθηκε ότι πλέον Σαμαράς και Ντόρα είναι δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα. Χθες η κυρία Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τον τέως πρωθυπουργό δηλώνοντας: «Είναι γνωστό ότι δεν συζητάμε με τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό» και άφησε να εννοηθεί ότι -αντίθετα- ο Κώστας Καραμανλής ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία της να μεταβεί στο Μαξίμου. «Μιλάω με τον Καραμανλή. Νομίζω ότι ήξερε… Δεν τον ενημέρωσα εγώ».

Χρήσιμη συνάντηση

Κληθείσα εξάλλου να σχολιάσει τη συνάντηση που είχε ο Σαμαράς με τον Καραμανλή την Τρίτη, η βουλευτής της Ν.Δ. τη χαρακτήρισε «χρήσιμη». Τέλος, αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις στη «γαλάζια» παράταξη, η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Δεν κινείται τίποτα. Κανείς δεν κινεί κάτι. Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της Ν.Δ. την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «δεν είναι καλές οι κινήσεις που μας βάζουν σε εσωστρέφεια, γιατί παρερμηνεύονται και εντάσσονται στη σφαίρα του κουτσομπολιού. Το κόμμα έχει όργανα».
Οσο για τον Αδωνι Γεωργιάδη, αφού έλεγε ειρωνικά ότι θα ζητήσει και εκείνος συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, τουίταρε άρθρο του Τάκη Μίχα (διαχρονικά είναι κόκκινο πανί για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους όσον αφορά τις απόψεις που διατυπώνει), μόνο και μόνο γιατί τα… έριχνε στην Ντόρα και στον Θεοδωράκη για τις συναντήσεις τους με τον Τσίπρα!

Τέλος κύκλοι της Συγγρού, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, υποστήριζαν ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν σκοπεύει να ζητήσει σύγκλιση του συμβουλίου αρχηγών (κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει ως θέση), αλλά θα τονίσει την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία, ώστε να μη βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, ο τέως πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει συναντήσεις, όπως αποκαλύψαμε, και με άλλους «πρώην πρωθυπουργούς ή αρχηγούς στην προσπάθειά του να δημιουργήσει το “ευρωπαϊκό μπλοκ” που ονειρεύεται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...