Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ο Μπέος πήγε να δείρει τον Γιώργο

«Ντροπή σου, κατέστρεψες την Ελλάδα» φώναξε ο δήμαρχος της πόλης στον πρώην πρωθυπουργό και όρμηξε καταπάνω του.

t3q5tgwq35g 3Λίγο έλειψε να… πλακώσει στις μπουνιές τον κ. Παπανδρέου ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Γιωργάκη κι αν δεν είχαν μπει μπροστά του κάποιοι φρουροί – υπερασπιστές του πρώην πρωθυπουργού, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελισσόταν η ιστορία.

Ολα άρχισαν την Πέμπτη το πρωί, όταν ο Παπανδρέου εμφανίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Εκεί ήταν προγραμματισμένη να γίνει συγκέντρωση στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ υπό την προεδρία του. Ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε ως ταύρος μαινόμενος. Από κει και πέρα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου και έναν Παπανδρέου αρχικά άφωνο και κάτωχρο για το συμβάν, ο οποίος στη συνέχεια φυγαδεύτηκε. Ανθρωποι του Παπανδρέου μπήκαν ανάμεσα στο δήμαρχο και τον πρώην πρωθυπουργό για να αποτρέψουν τα χειρότερα σχηματίζοντας «τείχος ασφάλειας».

Ο Μπέος πάντως πρόλαβε να τα… χώσει (για τα καλά και κατάμουτρα) στον Παπανδρέου φωνάζοντάς του: «Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου, απατεώνα, δεν ντρέπεσαι…» Κάποιοι «μπρατσωμένοι» οπαδοί του ΓΑΠ άρχισαν να τον τραβούν για να μην εκτραχυνθούν κι άλλο τα πράγματα, ενώ κάποιοι άλλοι t3q5tgwq35g 1αποδοκίμαζαν τον δήμαρχο που απτόητος συνέχιζε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να φτάσει κοντά στον στόχο του. Τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, από τη πλευρά τους, συνέχιζαν να σπρώχνουν προς την έξοδο τον (εκτός ελέγχου) Μπέο μετατρέποντας το λόμπι του ξενοδοχείου σε… ρινγκ!

Θα καταθέσει μηνύσεις

Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τη λύση να δίνει η επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας, που απομάκρυναν τον δήμαρχο Βόλου από τη… μικρή περιοχή! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

O Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή το επεισόδιο στον Βόλο δήλωσε: «Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου, που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...