Το… sushi του Οδυσσέα

Λαχτάρησε ιαπωνική κουζίνα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (προφανώς έτρωγε και στη… Μυγδαλιά Γορτυνίας, όπου γεννήθηκε το 1975), ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του «μεγάλου αρχηγού» Βενιζέλου και…

Λαχτάρησε ιαπωνική κουζίνα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (προφανώς έτρωγε και στη… Μυγδαλιά Γορτυνίας, όπου γεννήθηκε το 1975), ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του «μεγάλου αρχηγού» Βενιζέλου και εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ μαζί με τη Φώφη Γεννηματά (πήρε τελικά τα κλειδιά της Χαριλάου Τρικούπη) και τον αιώνιο looser Ανδρέα Λοβέρδο!

Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, εθεάθη ο βουλευτής Αρκαδίας (πατέρας τριών παιδιών) με παρέα στο πολυτελές Κiku (με το πιο «δυνατό» σούσι της Αθήνας λένε οι γευσιγνώστες του είδους) να απολαμβάνει αυτά τα περίφημα κομματάκια ωμών ψαριών τυλιγμένα με φύκια – και μεταξωτές κορδέλες!

Αν έχει ακούσει κανείς πότε τον -συμπαθή κατά τ’ άλλα- Οδυσσέα (με πτυχίο Ιατρικής από πανεπιστήμιο της Ρουμανίας) να μιλάει στα κανάλια και στα ραδιόφωνα για την κατάσταση που βιώνει η άμοιρη Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, θα πέσει από τα σύννεφα με την αντίθεση της εικόνας: ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος να δειπνεί (εν μεσώ γενικής φτώχειας και απελπισίας) σε in εστιατόριο του Κολωνακίου, όπου στην καλύτερη περίπτωση ο λογαριασμός αγγίζει τα 100 ευρώ ανά άτομο! Με κάτι τέτοια απαξιώθηκε πλήρως το πολιτικό σύστημα και έπεσε η Ελλάδα στα βράχια…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ