Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

«Δεν του έχω μιλήσει εδώ και δύο χρόνια»

Φωτιές ανάβει στο οικογενειακό περιβάλλον του Ανδρέα Μπάρκουλη η απόφαση του ηθοποιού να πάρει σήμερα το απόγευμα την ευχή ιερέα σε μια ιδιότυπη «γαμήλια» τελετή, επισημοποιώντας έτσι τον πολιτικό γάμο του (έγινε το 2001) με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία.

Φωτιές ανάβει στο οικογενειακό περιβάλλον του Ανδρέα Μπάρκουλη η απόφαση του ηθοποιού να πάρει σήμερα το απόγευμα την ευχή ιερέα σε μια ιδιότυπη «γαμήλια» τελετή, επισημοποιώντας έτσι τον πολιτικό του γάμο (έγινε το 2001) με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία.

Η επιθυμία τους να μην καλέσουν κανέναν συγγενή στην εκδήλωση, ούτε καν την ίδια του την κόρη αλλά και τα πολυαγαπημένα εγγόνια του, έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της Βίκυς Μπάρκουλη.

Η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού, καρπός ενός παθιασμένου έρωτα της δεκαετίας του ’60 (την αναγνώρισε το 1996 με συμβολαιογραφική πράξη), ξεσπάει στην «Espresso»: «Με τον πατέρα μου έχουμε να μιλήσουμε δύο ολόκληρα χρόνια, λόγω παρεξήγησης που έχουμε με τη Μαρία. Το πιο άσχημο, όμως, είναι ότι τα παιδιά μου και εγγόνια του είχαν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, που όμως κόπηκαν απότομα».

Τι συνέβη και η Βίκυ αποφάσισε να μιλήσει λίγες ώρες προτού ο πατέρας της πάρει την ευχή ιερέα, που θα επισημοποιήσει -όπως εκείνος επιθυμούσε- τον πολιτικό του γάμο; Πριν από δύο περίπου χρόνια και ενώ ο μεγάλος ηθοποιός βρισκόταν στο γηροκομείο, μια λογομαχία μεταξύ της Μαρίας και της Βίκυς trfqtgw5eg 2 0έμελλε να αποβεί μοιραία για τις σχέσεις πατέρα και κόρης. «Η συμπεριφορά της συζύγου του ήταν πολύ άσχημη και αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή μαζί τους. Δεν με σεβάστηκε καθόλου τότε» μας λέει, ενώ τη ρωτάμε για την απόφαση του πατέρα της να πάρει και την ευλογία ιερέα για τον γάμο του σε μία αίθουσα δεξιώσεων στις Αχαρνές.

«Ο πατέρας μου είναι άρρωστος. Δεν κάνει τη ζωή του. Απλώς προφανώς θέλει να ευχαριστήσει τη Μαρία για την αγάπη που του δείχνει. Είναι ευσεβής πόθος για τον καθένα να βάλει νυφικό» τονίζει ρίχνοντας τα βέλη της στη Μαρία Μπάρκουλη, η οποία ετοιμάζεται απόψε να φορέσει μία δημιουργία-προσφορά του οίκου Καραβερβέρη. «Ο πατέρας μου δεν έχει κανέναν άλλον δίπλα του για να τον φροντίσει. Μόνο τη Μαρία. Και την έχει ανάγκη. Και είναι πολύ ευάλωτος λόγω της κατάστασης που βρίσκεται».

Εκεί όμως όπου η Βίκυ Μπάρκουλη εξοργίζεται είναι στην ερώτηση γιατί δεν έλαβε πρόσκληση για το «γαμήλιο» event. «Από τη στιγμή που δεν κάλεσε τα εγγόνια του, δεν νομίζω πως η Μαρία θέλει να έχει σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα μου. Είναι δυνατόν να την παρακαλέσω για να πάω στον “γάμο”; Δεν θα το κάνω ποτέ!» λέει ξεσπώντας. Τη ρωτάμε αν νιώθει άσχημα που δεν έχει προσκληθεί. «Μου είναι αδιάφορο το γεγονός ότι “παντρεύεται” ο πατέρας μου. Ως γονιός είναι μέσα στην καρδιά μου, όλο το υπόλοιπο μου είναι αδιάφορο, μια και η Μαρία αποφάσισε να αποκόψει όλες μας τις επαφές με εκείνον». Ωστόσο, όπως μας αποκαλύπτει η Βίκυ Μπάρκουλη, ο γιος της Ανδρέας έχει άριστες επαφές μέσω facebook με τον 10χρονο Νικόλα, καρπό του έρωτα του Ανδρέα Μπάρκουλη με τη Μαρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...