Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Σαββατοκύριακο 20-21/06/15

Ο διακριτικός τρόπος προσέγγισης προς τους άλλους θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε. Θα πρέπει να κρατήσετε μια γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι…

Ο διακριτικός τρόπος προσέγγισης προς τους άλλους θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε. Θα πρέπει να κρατήσετε μια γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 22 σας θυμίζει ότι έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των γύρω σας και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σχέσεις σας σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή.

Με τον Αρη στον Καρκίνο από τις 24, οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνουν τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, αν φροντίσετε να είστε επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε με όσους τραβήξουν την προσοχή σας. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε, βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα αφθονούν, διότι κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει… κλικ.

Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σχέδια. Δεν θα αποσκοπείτε μόνο στην ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας. Στα οικονομικά σχέδιά σας δεν θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δεν θα ανήκετε και στους παραπονεμένους. Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει αρχίσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά της. Κρατήστε την αισιοδοξία σας, γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε από την αρχή κάποια πράγματα που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις. Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες αντιδράσεις σας στις δύσκολες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά σε εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα. Για να ζητήσετε από τον σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση, όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ηρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δεν φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας. Εκδηλώστε στον σύντροφό σας την αγάπη σας και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερον ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι, καθώς τρέμετε στην ιδέα να αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από την υπέρτατη ευτυχία. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα αναγορεύετε σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Θα αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεσή σας και θα ευθυγραμμιστεί με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει με μια αποφασιστικότητα να ξαναπιάσετε αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα. Τα ερωτήματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε όσα μείνουν άλυτα ή αναπάντητα, καθώς τα καλύτερα έρχονται.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν καινούργιες προοπτικές για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας και οι ενέργειές σας θα ταυτίζονται με την ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με λιγότερες αναστολές. Επιστρατεύοντας την πρακτικότητά σας κινηθείτε στον εργασιακό χώρο σας με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας και εφόσον οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφήστε τις πολλές επιφυλάξεις. Σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις συνειδητά ή ασυνείδητα θα σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα ταρακουνηθούν επικίνδυνα. Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω κάτω μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι έχετε ήδη μια καλή σχετικά σχέση διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός. Επίσης μια αψιμαχία σας ίσως να μην αφήσει σημάδια, εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη. Πρωτεύουσα σημασία θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους. Χαλαρώστε επιτέλους, γιατί τον τελευταίο καιρό σάς χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας. Εχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και κάποιοι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Η αδυναμία που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα του εαυτού σας οφείλεται στην άρνησή σας να παραδεχτείτε τα ελαττώματα που έχετε. Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή. Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση του τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα στην επικοινωνία θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Οι προκλήσεις που δέχεστε από τον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά. Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ το δέον ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας. Αν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση, είναι σε γερά θεμέλια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει. Αν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Οπως και να ‘χει, πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και στο πάθος σας. Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δεν θα θέλατε. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δεν φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την άκαμπτη συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποβάλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολλά χρόνια και μην αισθάνεστε ότι δεν έχετε πια τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση. Ακολουθήστε μόνο αυτήν που πραγματικά θα σας γεμίσει και όχι οποιαδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας, καθώς τα κριτήριά σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυστηρά. Η προσωπική ζωή σας θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον, που θα έχει νόημα και ένα σκοπό. Επειδή όμως δεν θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό εαυτό σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό περιβάλλον σας. Παράλληλα θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ισως χρειαστεί να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες από μέρους σας, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει. Εμφανίζονται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε αποφεύγοντας να φαντάζετε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την «ντύνει». Είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν. Δώστε βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων. Παρότι αντιμετωπίζετε με τον δικό σας, ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...