Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Ελληνας φίλος του Γκοτιέ

Ενα όμορφο σπίτι-φωλιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ένας φιλόξενος Ελληνας, στενός συνεργάτης του, είναι οι δύο λόγοι που φέρνουν τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή διαρκώς στη χώρα μας.

Ενα όμορφο σπίτι-φωλιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ένας φιλόξενος Ελληνας, στενός συνεργάτης του, είναι οι δύο λόγοι που φέρνουν τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή διαρκώς στη χώρα μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από ένα νεότερό του άντρα και όλα τα βλέμματα και τα φλας έπεσαν πάνω τους, καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος φίλος του.

Πρόκειται για το «δεξί χέρι» του Γάλλου σχεδιαστή και υπεύθυνο δημόσιων σχέσεων του οίκου Gaultier στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Καταλακινό, με τον οποίο ο Ζαν Πολ γνωρίστηκε στη Μύκονο, όπου εκείνος εργαζόταν τότε σε κατάστημα οπτικών. Οι δυο τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα της «Τόσκα» του Πουτσίνι από τον θίασο της Λυρικής Σκηνής και «αιχμαλωτίστηκαν» από τον φακό της «Espresso» σε μία από τις πρώτες σειρές του αρχαίου θεάτρου λίγο προτού αρχίσει η παράσταση.

«Τους δύο άντρες τούς συνδέει μια μακροχρόνια φιλία αλλά και μια αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία φαίνεται από την πολύ καλή συνεργασία που έχουν» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του σχεδιαστή.

Δικό του σπίτι στην Αθήνα

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ (το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Υδρα και συναντήθηκε με τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος γύρισε στο νησί πλάνα για την εκπομπή του στη γαλλική τηλεόραση) είναι δηλωμένος φιλέλληνας και ήδη από τα πρώτα του ταξίδια στην Ελλάδα επιθυμούσε να αποκτήσει ένα δικό του σπίτι στην Αθήνα. Τελικά αυτό το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, καθώς απέκτησε το «καταφύγιό» του (μια όμορφη μεζονέτα-ρετιρέ) κοντά στην οδό Αθηνάς με θέα την αγαπημένη του Ακρόπολη. Στο σπίτι αυτό, όπου προτιμάει να ζει χαλαρές και ξεκούραστες στιγμές, εμπνέεται κάποιες φορές και τις συλλογές του, ειδικά όταν έχουν ελληνικό χαρακτήρα, όπως συνέβη με τα δύο συλλεκτικά μπλουζάκια που δημιούργησε με μούσα του, τη Μελίνα Μερκούρη.

Να πούμε ότι στην υλοποίηση αυτού του project συνέβαλε και ο Κωνσταντίνος Καταλακινός, ο οποίος επικοινώνησε με τον καλύτερο τρόπο τη μαρινιέρα και το Τ-shirt, που εκτός από τις χαρακτηριστικές ρίγες του οίκου Gaultier φέρουν και δύο φωτογραφίες της Μελίνας από τους θρυλικούς φωτογράφους Douglas Kirkland και Bill Yoscary.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...