Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Η κρουαζιέρα των σαδομαζοχιστών

Το πλοίο των βασανιστηρίων σάλπαρε ξανά, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν λυσσαλέα να το εμποδίσουν. Περίπου 500 λάτρεις του δέρματος και των αξεσουάρ που προσφέρουν ηδονή και πόνο επιβιβάστηκαν για το ταξίδι στη λίμνη Κονστάνς της Γερμανίας.

r234tgw4r 1Το πλοίο των βασανιστηρίων σάλπαρε ξανά, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν λυσσαλέα να το εμποδίσουν. Περίπου 500 λάτρεις του δέρματος και των αξεσουάρ που προσφέρουν ηδονή και πόνο επιβιβάστηκαν για το ταξίδι στη λίμνη Κονστάνς της Γερμανίας.

Kinky κρουαζιέρα ευχαρίστησης αποκαλούν οι διοργανωτές το ετήσιο event, στο οποίο λαμβάνουν μέρος άνθρωποι που λατρεύουν να προκαλούν και να τους προκαλούν πόνο. Συνήθως είναι γκέι, λεσβίες και φετιχιστές, χωρίς βέβαια να απαγορεύονται οι έχοντες πιο straight γούστα. Αρκεί να ερεθίζονται στη θέα ενός δερμάτινου ρούχου και ενός μαστιγίου με όσο το δυνατόν πιο πολλές ουρές. Στο εύλογο ερώτημα «τι γίνεται στη διάρκεια της κρουαζιέρας;», μπορεί καθένας να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη. Aυτά μέχρι πέρυσι.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, στα χαρτιά τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα του Torture ship. Και δεν είναι το μικρότερο μέγεθος του πλοίου που περιορίζει τις επιλογές των συμμετεχόντων, αλλά η απόφαση των τοπικών Αρχών, που έδωσαν τελικώς την άδεια για την πραγματοποίηση της r234tgw4r 1κρουαζιέρας, περιορίζοντας όμως την kinky διάθεση των συμμετεχόντων.

Τα προηγούμενα χρόνια το αλκοόλ έρεε άφθονο στα πάρτι που γίνονταν πάνω στο σκάφος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Φέτος θα έχει πάρτι και αλκοόλ, δεν θα έχει όμως το δωμάτιο στο ημίφως, μέσα στο οποίο όλα επιτρέπονταν, αρκεί να το ήθελαν όσοι βρίσκονταν στους καναπέδες και στα κρεβάτια του. Φέτος οι Αρχές απαγόρευσαν ακόμη και την ύπαρξη κρεβατιών στο σκάφος, οπότε οι τυχόν κουρασμένοι θα πρέπει να κοιμηθούν στο πάτωμα, αλλά κυρίως να αποφύγουν οποιαδήποτε σκέψη για όργια. Αν πάλι επιμένουν, ό,τι κάνουν θα είναι σε πολύ πιο άβολες στάσεις και φάσεις και θα πρέπει να γίνεται στα κρυφά, καθώς οι εταιρίες που ναυλώνουν σκάφη στην περιοχή δεν ρισκάρουν να χάσουν την άδειά τους, αφού οι Αρχές απαγόρευσαν το σεξ on board.

Επομένως το Torture σhip κάνει ουσιαστικά μια κρουαζιέρα στη διάρκεια της οποίας το μόνο που επιτρέπεται είναι ένα πάρτι με μπόλικο χορό.

f5gf4 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...