Η κρουαζιέρα των σαδομαζοχιστών

Το πλοίο των βασανιστηρίων σάλπαρε ξανά, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν λυσσαλέα να το εμποδίσουν. Περίπου 500 λάτρεις του δέρματος και των αξεσουάρ που προσφέρουν ηδονή και πόνο επιβιβάστηκαν για το ταξίδι στη λίμνη Κονστάνς της Γερμανίας.

r234tgw4r 1Το πλοίο των βασανιστηρίων σάλπαρε ξανά, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν λυσσαλέα να το εμποδίσουν. Περίπου 500 λάτρεις του δέρματος και των αξεσουάρ που προσφέρουν ηδονή και πόνο επιβιβάστηκαν για το ταξίδι στη λίμνη Κονστάνς της Γερμανίας.

Kinky κρουαζιέρα ευχαρίστησης αποκαλούν οι διοργανωτές το ετήσιο event, στο οποίο λαμβάνουν μέρος άνθρωποι που λατρεύουν να προκαλούν και να τους προκαλούν πόνο. Συνήθως είναι γκέι, λεσβίες και φετιχιστές, χωρίς βέβαια να απαγορεύονται οι έχοντες πιο straight γούστα. Αρκεί να ερεθίζονται στη θέα ενός δερμάτινου ρούχου και ενός μαστιγίου με όσο το δυνατόν πιο πολλές ουρές. Στο εύλογο ερώτημα «τι γίνεται στη διάρκεια της κρουαζιέρας;», μπορεί καθένας να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη. Aυτά μέχρι πέρυσι.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, στα χαρτιά τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα του Torture ship. Και δεν είναι το μικρότερο μέγεθος του πλοίου που περιορίζει τις επιλογές των συμμετεχόντων, αλλά η απόφαση των τοπικών Αρχών, που έδωσαν τελικώς την άδεια για την πραγματοποίηση της r234tgw4r 1κρουαζιέρας, περιορίζοντας όμως την kinky διάθεση των συμμετεχόντων.

Τα προηγούμενα χρόνια το αλκοόλ έρεε άφθονο στα πάρτι που γίνονταν πάνω στο σκάφος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Φέτος θα έχει πάρτι και αλκοόλ, δεν θα έχει όμως το δωμάτιο στο ημίφως, μέσα στο οποίο όλα επιτρέπονταν, αρκεί να το ήθελαν όσοι βρίσκονταν στους καναπέδες και στα κρεβάτια του. Φέτος οι Αρχές απαγόρευσαν ακόμη και την ύπαρξη κρεβατιών στο σκάφος, οπότε οι τυχόν κουρασμένοι θα πρέπει να κοιμηθούν στο πάτωμα, αλλά κυρίως να αποφύγουν οποιαδήποτε σκέψη για όργια. Αν πάλι επιμένουν, ό,τι κάνουν θα είναι σε πολύ πιο άβολες στάσεις και φάσεις και θα πρέπει να γίνεται στα κρυφά, καθώς οι εταιρίες που ναυλώνουν σκάφη στην περιοχή δεν ρισκάρουν να χάσουν την άδειά τους, αφού οι Αρχές απαγόρευσαν το σεξ on board.

Επομένως το Torture σhip κάνει ουσιαστικά μια κρουαζιέρα στη διάρκεια της οποίας το μόνο που επιτρέπεται είναι ένα πάρτι με μπόλικο χορό.

f5gf4 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ