Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Θριάμβευσε στο «Voice» ο Κωστίκας

«Με βοήθησε η Παναγία Σουμελά»! Ο Πόντος… σήκωσε την κούπα του «Voice 2» στον ΑΝΤ1, σε ένα μαραθώνιο τελικό που ξεκίνησε στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα.

t3tw3q4 3«Με βοήθησε η Παναγία Σουμελά»! Ο Πόντος… σήκωσε την κούπα του «Voice 2» στον ΑΝΤ1, σε ένα μαραθώνιο τελικό που ξεκίνησε στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Aμέσως μετά το φινάλε και μέχρι τις 4.30 το πρωί στήθηκε έξω από το στούντιο Κάπα γλέντι με λύρες και νταούλια, με τους συγγενείς, τους συντοπίτες και τους φίλους του νικητή Κώστα Αγέρη, που κατέφθασαν από τα Αλωνάκια και το Πρωτοχώρι Κοζάνης με δύο λεωφορεία για να τον υποστηρίξουν.

Ο Κώστας Αγέρης και ο πατέρας του Γιάννης Παπαγερίδης, τραγουδιστής και μουσικός και ο ίδιος, ήταν εκείνοι που έδιναν τον ρυθμό στο μεγάλο ξεφάντωμα. Αλλωστε ο πατέρας του νικητή ήταν εκείνος που πετάχτηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και αγκάλιασε τον λεβέντη του με την ανακοίνωση της νίκης που του χάρισε ένα αυτοκίνητο αλλά και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Universal.

Ο Κώστας, που έχει κάνει τη λύρα του… tattoo στον αριστερό πήχη, ενθουσίασε τους τηλεθεατές και στον τελικό με το ποντιακό κομμάτι «Την πατρίδα μου έχασα», την κοινή ερμηνεία με τον coach του Αντώνη Ρέμο στο κομμάτι «Ενα γράμμα» αλλά και το νέο τραγούδι του με τίτλο «Πώς το ‘παθα αυτό» (γράφτηκε ειδικά για εκείνον και έχει νησιώτικο, ηπειρώτικο, ποντιακό, κρητικό αλλά και κυπριακό ήχο), κι έτσι κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του. Η Aννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή ήταν δεύτερη, ο Νεκτάριος Μαλλάς της Μελίνας Ασλανίδου στην τρίτη και η Κατερίνα Καμπανέλη της ομάδας του Μιχάλη Κουϊνέλη στην τέταρτη.

«Για εμένα αυτή η πρωτιά είναι νίκη της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Πιστεύω ότι με βοήθησε η Παναγιά Σουμελά και σύντομα θέλω να t3tw3q4 1ταξιδέψω σ’ αυτήν. Μέσα στο καλοκαίρι σίγουρα θα τραγουδήσω στα χωριά μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε όλο αυτό! Θα συμβούλευα τους νέους να κυνηγούν τα όνειρά τους και την Ελλάδα μας να μη σκύβει πότε το κεφάλι και να αντιδρά με πυρρίχιους χορούς» δήλωσε λίγες ώρες μετά τη νίκη του στην «Espresso» o Kώστας Αγέρης.

Το video clip

Ο νεαρός τραγουδιαστής έχει μάλιστα συμμετάσχει στο θρησκευτικό τραγούδι «Ξενιτεμένη Παναγιά» που αναφέρεται στην Παναγία Σουμελά και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο ιστορικό ομώνυμο μοναστήρι, στην Τραπεζούντα. «Νομίζω ότι η στιγμή μάς έχει χαραχθεί και θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό μας, γιατί βρισκόμασταν μέσα στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και ουσιαστικά τραγουδούσαμε για τον ξεριζωμό των Ποντίων, τραγουδούσαμε για τον πόνο του έθνους μας και της πατρίδας μας. Ηταν κάτι πολύ συγκινητικό» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο Κώστας Αγέρης.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την απονομή του επάθλου ο νικητής, τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του βρέθηκαν στα καμαρίνια να τραγουδούν, ενώ έκοψαν και τούρτα με το σήμα του «Voice», την οποία είχε φέρει η Δέσποινα Βανδή προκειμένου να γλυκάνει παίκτες και κριτές του παιχνιδιού.

Στο 48,9% η τηλεθέαση

Ο τελικός του «Voice 2» εκτίναξε την τηλεθέαση στα ύψη, αφού στο γενικό σύνολο σημείωσε 48,9%, ενώ στις ηλικίες 15-44 «πέταξε» στο 51,7%. Την ώρα της ανακοίνωσης του νικητή πάντως η θεαματικότητα στις γυναίκες 25-44 έφτασε το 78,2%! Συνολικά 1.678.000 άτομα παρακολούθησαν την εκπομπή, ενώ για ένα λεπτό 4.000.000 τηλεθεατές ήταν «καρφωμένοι» στις οθόνες τους. Να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν το talent show του ΑΝΤ1 έδωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, πράγμα που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην πραγματοποίηση και τρίτου κύκλου, κάτι που ευχήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...