Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην…

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας και έτσι δεν θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις. Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί πρέπει να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δεν σας βοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που έχετε τον ίδιο σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπο θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

ΛΕΩΝ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που θέλετε τον τελευταίο καιρό. Προετοιμαστείτε να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες και αυξήστε τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει. Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο μυστήριο, ενώ θα δείτε να τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει με πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε ωραίες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεσή σας για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν όσα τούς είχατε προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνονται αισθητά η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν, καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ