Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (24.06.15)

«Παρέμβαση του προέδρου Ο Μπάμα» έγραφε στους τίτλους των ειδήσεων το Mega κάνοντας τον πλανητάρχη τουλάχιστον Ιρλανδό. «8 δισ. ο λογιαριασμός…» έγραφε ο…

«Παρέμβαση του προέδρου Ο Μπάμα» έγραφε στους τίτλους των ειδήσεων το Mega κάνοντας τον πλανητάρχη τουλάχιστον Ιρλανδό. «8 δισ. ο λογιαριασμός…» έγραφε ο ΣΚΑΪ στην έκτακτη εκπομπή του και επί ώρες δεν λογιάριαζε το λαθάκι του. Απ’ την πολλή πρεμούρα να τι γίνεται…

*

rw4tger 1Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε το «Ρετιρέ» (σε χιλιοστή επανάληψη), με τα «Επτά ημέρες Ελλάδα», «Πρωινό Σου-Κου», «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και «Στα καλά καθούμενα» να έπονται. Τζάμπα τούς έρχεται εκεί στο Μega.

*

Το παιδί αυτό στον «Τροχό της Τύχης», που παρουσιάζει χαρούμενα το παιχνίδι, έχει ένα θεματάκι στην άρθρωση με τα σύμφωνα. Πώς οι παίκτες καταλαβαίνουν αν το «θ» παίζει να είναι «σ» και «γ» μπορεί να είναι το «ρ», κανείς δεν ξέρει!

*

Σκάει πάντως δίπλα του η Τζούλια Νόβα (κεντρική φωτό), ως βουβός κλώνος της Δούκισσας Νομικού και το πρόγραμμα όσο να ‘ναι αναδεικνύεται. Οταν χαμογελά δε αυτή η κοπέλα, νομίζεις πως ψύχονται ξανά οι πάγοι στους πόλους!

*

rw4tger 3O Γιώργος Λιανός, το ίδιο πετυχημένος ως τραγουδιστής και ως παρουσιαστής, είπε με απαράμιλλη κομψότητα για το «Ολα παίζουν»: «… Αν δεν συμμετείχα σε αυτή την εκπομπή, δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με το αν… έκανε την ανάγκη του ο Λιάγκας ή κάποιος άλλος»! Με το παρντόν, αλλά ποιος από το κοινό νοιάστηκε;

*

Ο Λιανός απ’ αυτή την εκπομπή, που δεν ξεκίνησε ως… σχολιαστική αλλά έγινε από ανάγκη, θεωρεί πως πέτυχε να «αποκιτρινοποιήσει» εν ολίγοις τα μεσημεριανά και αυτό το θεωρεί επίτευγμά του, ώστε να νιώθει επιτυχημένος…

*

Λυπάμαι, καλέ μου, αλλά το ‘χει καταφέρει εδώ και χρόνια ο ίδιος ο Λιάγκας, με ή χωρίς τις φυσικές του ενέργειες, μεταφέροντας το «κίτρινο» στην πρωινή ζώνη. Ασε που και σ’ αυτό, για να κάνετε gossip στην εκπομπή σας επιστρατεύατε τον Παπανώτα και την Τσολάκη ως… ένθετους! Εξι άνθρωποι για να πείτε για ένα κόψιμο πια, πόσο να θεωρείται επιτυχία!

*

rw4tger 4Μέγα πάρτι κοσμικό, όπως τον παλιό καιρό, διοργάνωσε γνωστό περιοδικό. Ολοι οι άνθρωποι της showbiz έδωσαν το «παρών». Εκτός απ’ τους μεγάλους αυτο-χρισμένους σταρ, ήτοι τη Σκορδά και τον Λιάγκα! Και να τα ντυσίματα, τα διάφανα, τα μίνι, τα φιρμάτα, η ανταλλαγή φιλιών, τα γέλια, οι πόζες!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

«Οαση» στις φτηνές και κακές παραγωγές του καναλιού Ε είναι η εκπομπή «Με το καλημέρα» με τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία ανανέωσε και για την επόμενη σεζόν.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...