Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Dj τώρα σε σούπερ μάρκετ

Μύκονος: Η Βούλα Βαμβακάρη που ξεσήκωνε το Caprice, δίνει μια ευχάριστη νότα στα ψώνια των πελατών γνωστού μαγαζιού

Μύκονος: Η Βούλα Βαμβακάρη που ξεσήκωνε το Caprice, δίνει μια ευχάριστη νότα στα ψώνια των πελατών γνωστού μαγαζιού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ηταν dj στο θρυλικό Caprice της Μυκόνου και σήμερα παίζει μουσική σε …σούπερ μάρκετ! Η Βούλα Βαμβακάρη από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει τη δική της κονσόλα σε γνωστό μυκονιάτικο σούπερ μάρκετ, ανάμεσα σε ράφια με πανάκριβες σαμπάνιες αλλά και απορρυπαντικά ευρείας κυκλοφορίας.

«Μπορεί το Caprice να έκλεισε πριν από λίγο καιρό, εγώ όμως είχα σταματήσει να εργάζομαι στο μπαρ από το 2010, όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου και δεν γινόταν να ξενυχτάω. Η πρόταση που μου έγινε να παίζω μουσική σε σούπερ μάρκετ ήταν μια πρόκληση για εμένα και όλα δείχνουν πως λειτουργεί πολύ καλά το να κάνεις τα ψώνια σου μετά μουσικής και δη από dj» λέει στην «Espresso» η Βούλα που κάθε μέρα από τις 11.30 έως τις 14.30 και από τις 18.00 έως τις 20.00 παίζει μουσική στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στα ψώνια των πελατών του.

Η Βούλα Βαμβακάρη είχε κουραστεί από το συνεχές ξενύχτι του Caprice (εργαζόταν στο μπαρ για είκοσι χρόνια) και ήθελε μετά την επιλογή να υπηρετήσει τα καθήκοντά της ως μητέρας ενός μικρού κοριτσιού να παίζει πλέον μουσική που να μην αφορά άμεσα τον κόσμο αλλά να είναι κάτι σαν live μουσική επένδυση σε ένα διαφορετικό χώρο. Ετσι η πρόταση που της έγινε από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Flora Τάσο Κονταράτο ήταν αυτό που ζητούσε.

«Το μαγαζί αυτό, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, υπάρχει από το 1975, αλλά του έκαναν ανακαίνιση. Οταν ο Τάσος μού έδειξε τις μακέτες του, κατάλαβα πως επρόκειτο για κάτι το πρωτοποριακό, με ξεχωριστό στιλ. Απόδειξη, ότι πολύς κόσμος που κάνει τα ψώνια του στο μαγαζί χαζεύει το design, την όμορφη διακόσμησή του -με τις δύο γιγαντοοθόνες συντονισμένες στο Fashion TV αλλά και σε κανάλια που προβάλλουν extreme sports- και βέβαια κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως υπάρχει σούπερ μάρκετ στον κόσμο με dj. Γι’ αυτό και πάρα πολλοί καθημερινά με βγάζουν ατέλειωτες φωτογραφίες» υποστηρίζει και δεν κρύβει ότι υπάρχουν και κάποιοι που τους ξενίζει η ιδέα της ύπαρξης μουσικού παραγωγού σε σούπερ μάρκετ.

«Δυο τρία άτομα εξέφρασαν την αντίθεσή τους ως προς το να κάνουν τα ψώνια τους και να ακούνε μουσική σε ένταση γιατί, όπως είπαν , αποσυντονίζονται. Ομως οι περισσότεροι το ευχαριστιούνται κι αυτό φαίνεται από τις θετικές αντιδράσεις τους. Βέβαια κι εγώ προσαρμόζω τη μουσική μου ανάλογα με την ώρα και τον κόσμο. Δηλαδή, αν είναι άδειο το μαγαζί, δεν το κάνω σαν τον γάμο του Καραγκιόζη! Επίσης τα πρωινά παίζω τζαζ, λάτιν, ρέγκε, λίγο ντίσκο, χάουζ και καθόλου ροκ, γιατί παρότι μου αρέσει αυτό το είδος της μουσικής, δεν ταιριάζει με την ώρα και τον χώρο. Ωστόσο το βράδυ το μουσικό κλίμα θυμίζει πάρτι και αρέσει σε όλους» καταλήγει η Βούλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...