Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Λαμπερή βάφτιση για τα τριδυμάκια της Τζίνας και του Παύλου

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου βάφτισαν την περασμένη Δευτέρα τα τρίδυμά τους -ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια- στον Αγ. Δημητρίου Λουμπαρδιάρη.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου βάφτισαν την περασμένη Δευτέρα τα τρίδυμά τους -ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια- στον Αγ. Δημητρίου Λουμπαρδιάρη.

Οι νονοί των παιδιών, που πριν από λίγες μέρες συμπλήρωσαν τα δύο χρόνια της ζωής τους, ήταν τέσσερις: ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ), ξάδερφος του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος βάφτισε το αγοράκι δίνοντάς του τα ονόματα Σταύρος – Αουρέλιους, η πρώην υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη και η επιχειρηματίας Νικόλ Κοτοβός έβαλαν λάδι στο ένα κοριτσάκι (το όνομα που πήρε είναι Αμαλία) και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Πωλίνα Σαπουνά Ελλις, σύζυγος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Ελλις, η οποία ήταν η πνευματική μητέρα του δεύτερου κοριτσιού που ονομάστηκε Αέλια – Μαρία.

Η βάφτιση, που έγινε στην ίδια εκκλησία όπου είχε βαφτιστεί και η άλλη κόρη του ζευγαριού, η 6χρονη σήμερα Ανδριάνα, έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ολα τα φλας κέρδισε η ευτυχισμένη μαμά Τζίνα Αλιμόνου, η οποία φορώντας ένα κομψό, all time classic σύνολο σε παλ ροζ απόχρωση με την υπογραφή του οίκου Balenciaga, σκουλαρίκια Lanvin και στρογγυλές γόβες με μπαρέτα Valentino, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό το συζύγου της και υποδεχόταν τους προσκεκλημένους τους στη βάφτιση με το πιο γλυκό χαμόγελό της.

Μετά το μυστήριο έλαβε χώρα δεξίωση στον «Διόνυσο», μέσα σε ένα χαρούμενο διάκοσμο αποτελούμενο από λευκά κλουβιά και μπαλόνια, όπου τα λογιών λογιών γλειφιτζούρια και οι γλυκές λιχουδιές είχαν την τιμητική τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην βάφτιση ήταν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη (με εντυπωσιακό σύνολο από λευκή δαντέλα, συνδυασμένο με χρυσή ζώνη και ασορτί πέδιλα), ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Νίκος Β. Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Αλεξία Αντσακλή, η Σάσα Βαρδινογιάννη, ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αλεξία, ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του Χριστιάνα, η Εύα Καϊλή και η Χριστίνα Πολίτη.

Εδώ και καιρό ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου μένουν μόνιμα στην Αμερική, όπου μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά τους. Πλέον επισκέπτονται την Ελλάδα μόνο για ξεκούραση και για ιδιαίτερες στιγμές, όπως αυτή της βάφτισης.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...