Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα παίξει στο θέατρο με την κόρη του, ο Τόλης βγήκε για φαγητό με τη σύζυγό του (Αντζελα Γκερέκου) και την αδυναμία του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα παίξει στο θέατρο με την κόρη του, ο Τόλης βγήκε για φαγητό με τη σύζυγό του (Αντζελα Γκερέκου) και την αδυναμία του.


«Αυτοκολλητάκι μου» τραγουδούσε πριν από λίγα χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος για την Αντζελα Γκερέκου, όμως φαίνεται ότι αυτή η επιτυχία του ταιριάζει πλέον γάντι και στην περίπτωση της κόρης του Μαρίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε προχθές το βράδυ την οικογένεια Βοσκόπουλου σε κοινή έξοδό της σε γνωστό παραλιακό στέκι. Αυτό που διαπίστωσαν -άλλη μια φορά- οι παρευρισκόμενοι ήταν η αδυναμία της 14χρονης Μαρίας στον πατέρα 1 38της, αλλά και του Τόλη στο κοριτσάκι του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο «άρχοντας της πίστας» βρισκόταν ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του, με την κόρη του να «φωλιάζει» συνεχώς τρυφερά στην αγκαλιά του.

Η Μαρία έχει συνδυάσει χαρακτηριστικά και των δυο γονιών της, με τα ανοιχτόχρωμα μάτια της και το χαμόγελό της να την καθιστούν αμέσως προσιτή και συμπαθή σε όποιον τη γνωρίζει. Αλλωστε και σε άλλες εξόδους της η νεαρή κοπέλα δείχνει να μην… τσιγκουνεύεται τα χαμόγελα.

Καμάρωνε χαμογελαστός

Προχθές το βράδυ όσοι την είδαν διαπίστωσαν πως έχει γίνει πια μια γλυκιά δεσποινίδα, καθώς η Μαρία φορούσε τζιν παντελόνι και μπουφάν, λευκό cropped top και ίδιο χρώμα πλατφόρμες. Εφτασε στο bar restaurant αγκαλιά με τον μπαμπά της, ο οποίος καμάρωνε χαμογελαστός στο πλευρό της.
Η Μαρία έχει εκφράσει πολλές φορές τη μεγάλη αδυναμία της προς το πρόσωπο του πατέρα της, ενώ έχει δηλώσει πως αισθάνεται περήφανη για εκείνον. Στις χειμερινές εμφανίσεις του Τόλη στο Baraonda η 14χρονη βρέθηκε με τη μαμά της πρώτο τραπέζι πίστα, απαθανατίζοντας τον τραγουδιστή στην πίστα με το κινητό της τηλέφωνο. Ομως και εκείνος δεν έχει κρύψει τη λατρεία που τρέφει για την κόρη του, γι’ αυτό σε κάθε του εμφάνιση δεν παραλείπει να αφιερώνει σε εκείνη -αλλά και στη γαλανομάτα «μάγισσά» του, την Αντζελα- τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο Αθερίδης και η αγαπημένη του μαζί στο θέατρο

2 23Μετά την πετυχημένη παράσταση «Πράματα και θάματα», ο Θοδωρής Αθερίδης ξαναχτυπά στο Μικρό Παλλάς. Αυτή τη φορά με συμπρωταγωνίστρια την κόρη του, την 24χρονη Φωτεινή. Η νεαρή ηθοποιός ακολουθεί τα τελευταία χρόνια τα χνάρια του διάσημου πατέρα της. Και μπορεί μέχρι πρότινος να δήλωνε στις συνεντεύξεις της ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, φαίνεται όμως πως με τα χρόνια άλλαξε γνώμη και δέχτηκε την «επίσημη» πρότασή του.
Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, μπαμπάς και κόρη θα ανέβουν μαζί στη σκηνή του Μικρού Παλλάς πρωταγωνιστώντας στο νέο έργο (οικογενειακή κωμωδία) του Θοδωρή Αθερίδη.

Το καστ ηθοποιών έχει κλείσει ήδη και θα περιλαμβάνει τους Πέμη Ζούνη, Ρένια Λουιζίδου και Λευτέρη Ελευθερίου. Φυσικά η έκπληξη έρχεται από τη Φωτεινή Αθερίδη, που καλείται από το φθινόπωρο να υπακούσει στις εντολές του πατέρα της, ο οποίος θα έχει και τον ρόλο του σκηνοθέτη.

«Ισως να δουλέψω στο μέλλον με τον μπαμπά μου, δεν θέλω ακόμα» δήλωνε στο παρελθόν η νεαρή πρωταγωνίστρια, που φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδιά της και αποφάσισε να εμπιστευτεί την κρίση του πιο δικού της ανθρώπου. Αλλωστε είναι αυτός που συμβουλεύεται σε όλα τα επαγγελματικά βήματά της.

Για την ιστορία, η Φωτεινή (καρπός του γάμου του Θοδωρή Αθερίδη με τη θεατρική συγγραφέα και σκηνογράφο Ελένη Γκασούκα) ήθελε από μικρό παιδί να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σπούδασε θέατρο στη σχολή Κάρολος Κουν. Εκανε το ντεμπούτο της με την παιδική παράσταση «Πινόκιο», για να ακολουθήσουν οι «Χάνσελ και Γκρέτελ: Το μυστικό του σοκολατόδεντρου» και «Με τα δόντια».
Οι φίλοι της την περιγράφουν ως ασυμβίβαστο πνεύμα που κάνει πάντα του κεφαλιού της, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι ρωτούν τον πατέρα της για εκείνη, ο ηθοποιός απαντά με νόημα: «Παιδιά, δεν με αφήνει η κόρη μου να μιλήσω».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...