Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η «βουβή» γιορτή του Πρωτόπαπα

Στο κρεβάτι του πόνου πέρασε την Κυριακή το Θωμά ο νεαρός ηθοποιός με τους δικούς του ανθρώπους να εύχονται για μια ευχάριστη είδηση.

Ο Τόμας «γιόρτασε» σιωπηρά μέσα από το κρεβάτι του πόνου στην Εντατική του ΚΑΤ την ονομαστική του γιορτή. Κι όμως, έχουν περάσει ήδη επτά εβδομάδες από το τραγικό ατύχημα που καθήλωσε τον Τόμας Πρωτόπαπα στο κρεβάτι της Εντατικής, με τον νεαρό ηθοποιό να παλεύει για τη ζωή του, αλλά ακόμη οι γιατροί δεν μπορούν να μιλήσουν για κάποια εξέλιξη στην πορεία της υγείας του. Την Κυριακή του Θωμά ο νεαρός ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια είχε την ονομαστική του γιορτή. Ηταν η πρώτη φορά που οι γονείς και οι φίλοι του δεν κατάφεραν να του ευχηθούν με το χαμόγελο στα χείλη και να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν και οι ίδιοι μαζί του. Το μόνο που έκαναν ήταν να προσευχηθούν με θέρμη για ακόμη μία φορά παρακαλώντας τον Θεό να μπορέσουν του χρόνου να πουν «χρόνια πολλά» στον Τόμας τους.

«Κοντεύουν δύο μήνες και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο. Φαντάζομαι πως οι γιατροί θα μας πουν κάτι, όταν θα υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη» δήλωσε ο θείος του Τόμας Γιώργος Πρωτόπαπας και συμπλήρωσε: «Στη γιορτή του δεν πέρασε πολύς κόσμος από το νοσοκομείο, διότι οι περισσότεροι από τους φίλους του δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γονείς του. Αλλοι πάλι δεν συνδυάζουν το Τόμας με το Θωμάς. Ετσι άλλωστε γινόταν πάντα. Τον έπαιρναν τηλέφωνο με καθυστέρηση, όταν το συνειδητοποιούσαν. Την περασμένη Κυριακή ήρθαν στο νοσοκομείο όσοι έρχονται σε καθημερινή βάση. Θα ήθελα όμως να τονίσω πως πραγματικά η αγάπη των φίλων του Τόμας αλλά και άγνωστων ανθρώπων είναι έκδηλη και τους ευχαριστούμε όλη η οικογένεια».

Τα μηνύματα έχουν κατακλύσει τη σελίδα του στο Facebook και τα φιλαράκια του Τόμας, αν και δεν τους ακούει, ξέρουν ότι νιώθει την αγάπη τους και τη σκέψη τους: «Τόμας, είμαστε κοντά σου. Σε σκεφτόμαστε. Ολα θα πάνε καλά. Κάνε κουράγιο» γράφουν και σιγοψιθυρίζουν τους στίχους του τραγουδιού που έγραψε ο κολλητός φίλος του Τόμας, Ανδρέας: «Σταματάει η καρδιά μου. Αργεί να ξημερώσει, μόνο ένα θαύμα θα με σώσει. Είμαι ακόμη εδώ φυλακισμένος».

Ο χρόνος πάγωσε για τον Τόμας την Κυριακή στις 17 Μαρτίου, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, όταν ο 25χρονος ηθοποιός οδηγούσε στην Αττική Οδό κατευθυνόμενος για το πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook» με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο. Τότε ένα διερχόμενο βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Τόμας έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή πως η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, ωστόσο μετά από νέες εξετάσεις απέκλεισαν το ενδεχόμενο νέας επέμβασης. Εδώ και επτά εβδομάδες ο Τόμας παραμένει σε κώμα στην Εντατική του ΚΑΤ, χωρίς ο οργανισμός του να έχει δώσει το παραμικρό σημάδι αντίδρασης.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...