Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Της… κακομοίρας

Σύρραξη μεταξύ των (μεθυσμένων) καλεσμένων σε γάμο αλά ελληνικά στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα επτά συλλήψεις και έναν ανήλικο στο νοσοκομείο

Σε… βερσιόν ταινίας Μπρους Λι εξελίχθηκε ο γάμος αλά ελληνικά που είχε οργανώσει οικογένεια ομογενούς στις ΗΠΑ, αφού επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνα γαμπρού, κατέληξαν στο τμήμα, ενώ η νύφη και ένα 14χρονο παιδί στο νοσοκομείο εξαιτίας μέθης. Κι ενώ τις φωτογραφίες του γλεντιού θα έπρεπε να τις ζητήσουν από τον φωτογράφο του γάμου, τελικά τις πήραν το ίδιο βράδυ από τα 16 διαφορετικά αστυνομικά τμήματα που ασχολήθηκαν μαζί τους!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο γάμος του 31χρονου Νικόλα Παπουτσή σίγουρα θα μείνει αξέχαστος στους διοργανωτές της δεξίωσης στο Blue Falls Grove του Ρίντιν αλλά και στους 25 αστυνομικούς που κλήθηκαν να βάλουν τάξη, αφού ξέσπασε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των μεθυσμένων παρισταμένων.

Ενδεικτικό των ποσοτήτων αλκοόλ που έρεαν στις φλέβες τους είναι ότι ο γαμπρός άρχισε να προκαλεί σε πάλι έναν από τους αστυνομικούς που κατέφθασαν. «Προσπάθησα να τον λογικέψω λέγοντάς του ότι σίγουρα δεν θα ήθελε να συλληφθεί τη νύχτα του γάμου του» αναφέρει στην έκθεσή του που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα «Reading Eagle» ο αξιωματικός Σιν Σoουφλάουερ. Ο γαμπρός όμως δεν λογικεύτηκε και κατέληξε στο τμήμα, όπως πολλά ακόμη μέλη της οικογένειάς του και της οικογένειας της νύφης.

424rwfc 1Η σύρραξη άρχισε όταν μια καλεσμένη έκανε παρατήρηση σε άλλη καλεσμένη, επειδή την είδε να αφήνει το 14χρονο παιδί της να πίνει μπίρες. Αντί δικαιολογίας, η μητέρα του εφήβου, Μάντι Γκροχ, έριξε μπουνιά στη γυναίκα που καλοπροαίρετα την παρατήρησε, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Οταν ο σύζυγος του θύματος παρενέβη, γνώρισε κι εκείνος την οργή της μητέρας του μεθυσμένου εφήβου. Κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Διαφυγή με αυτοκίνητο

Η 32χρονη συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με το αυτοκίνητό της από τη δεξίωση με τον μεθυσμένο γιο της και τη μικρή κόρη της. Το αγόρι μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσια από τα νόμιμα επίπεδα που προβλέπονται για ενήλικο. Εκτός από τη Μάντι Γκροχ, συνελήφθη και ο σύζυγός της, στο ματωμένο παντελόνι του οποίου βρέθηκαν τρεις σουγιάδες.

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να χωρίσουν άλλους καλεσμένους που είχαν επίσης στήσει διάφορα «ρινγκ». Αρκετοί ήταν πεσμένοι κάτω, κάποιοι αιμορραγούσαν, ενώ άλλοι είχαν χάσει στις μάχες τα πουκάμισά τους. Στο έδαφος βρέθηκε και η νύφη που παραμιλούσε, οπότε διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ. Την ίδια τύχη είχαν και πέντε αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν ελαφρά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...