Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Εχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούργιες προτάσεις ή συνεργασίες. Η αναζήτηση μιας νέας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές υποχρεώσεις σας και τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε τον χρόνο σας ισόποσα. Προχωρήστε ακάθεκτοι στον δρόμο που έχετε χαράξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας, ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, διότι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμη και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους προτού σας γίνουν φορτικοί. Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σας δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας που σας χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί, οργανωθείτε και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα στους οικείους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν προς συζήτηση θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελείς και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δεν σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε πλέον άλλο έξω από το ερωτικό παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...