Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Και το όνομα αυτών…

Η Ηλιάδη και ο Γκέντσογλου καμάρωσαν τον Βασιλάκη τους – «Διπλή» κολυμπήθρα για ον Γιώργο και την Κάρεν

r3qfjf4 1Ντυμένη στα λευκά -θυμίζοντας πάντως νυφούλα- η Αγγελική Ηλιάδη αρκέστηκε στον ρόλο της ευτυχισμένης μανούλας και δεν επισημοποίησε τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της σε ένα διπλό μυστήριο, όπως πολλοί περίμεναν. Το περασμένο Σάββατο, στη σκιά της ανακοίνωσης του δημοψηφίσματος, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Σάββας Γκέντσογλου έζησαν μια ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή βαφτίζοντας τον γιο τους σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ο μπόμπιρας, που έδειξε να απολαμβάνει το απογευματινό «μπανάκι» του, καθώς ήταν ήσυχος καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, πήρε το όνομα Βασίλης από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον γραφικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι κάτω από τη σκιά των πεύκων, με τον χώρο να έχει πλημμυρίσει από γαλάζια μπαλόνια με το όνομα Βασίλης. Η λίστα των καλεσμένων έφτανε μόλις τα εκατό άτομα, με τις οικογένειες του νεοφώτιστου και τον νονό Πάρη Κουλουμπή (στενός φίλος του Σάββα) σε μεγάλη συγκίνηση.

Η Αγγελική Ηλιάδη έκλεψε τα φλας, παρότι το μακρύ, στενό, λευκό bodycon maxi Dsquared φόρεμά της δεν ήταν νυφικό. Με παπούτσια ΝΑΚ και εντυπωσιακά κοσμήματα της Αννας Μαρία Μαζαράκη, η μαμά του νεοφώτιστου, συνοδευόμενη πάντα από τον γιο της Μπαμπίνο που ήταν ντυμένος στα γαλάζια, ασορτί με το αδερφάκι του, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στη δεξίωση

Στη δεξίωση που ακολούθησε στον πολυχώρο Sundara στο «Varkiza Resort» του επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, με πενήντα άτομα καλεσμένους, όλα ήταν άψογα προετοιμασμένα σε φαγητό, ποτά και γλυκό. Το ζευγάρι δεν έμεινε όμως στο δείπνο. Με λίγους κολλητούς φίλους επισκέφτηκε μετά το τέλος της δεξίωσης το κέντρο Fantasia προκειμένου να διασκεδάσει μέχρι πρωίας με τον Παντελή Παντελίδη και την Ελένη Φουρέιρα.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χάρης Σιανίδης, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ενώ έλαμψαν διά της απουσίας τους οι συνάδελφοι του νεοαποκτηθέντα μέσου από την Μπάρι. Ηχηρή ήταν και η απουσία της Καίτης Γκρέυ, γιαγιάς της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν καλεσμένη στο μυστήριο λόγω των παγωμένων σχέσεων με την ερμηνεύτρια. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Εspresso» είχε παραδεχτεί ότι είχε επιχειρήσει να δει τον μικρό Βασίλη στον παιδικό σταθμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Διπλή» κολυμπήθρα για τον Γιώργο και την Κάρεν

Στη διάρκεια του πάρτι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή τα βαφτίσια των παιδιών τους, πληροφορήθηκαν ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη τα νέα για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Το ίδιο φυσικά και οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στον κήπο της οικίας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, μετά τις 9.00, προκειμένου να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

r3qfjf4 5Υστερα από επιθυμία του ζευγαριού το διπλό μυστήριο τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε εκκλησάκι στα βόρεια προάστια. Σε ό,τι αφορά την επιλογή των ονομάτων των παιδιών του, το ζευγάρι ακολούθησε την παράδοση.

Ο γιος τους πήρε το όνομα Γιώργος από τον πατέρα της Χρυσής και η κόρη τους βαφτίστηκε Κάρεν από τη μητέρα του Νίνο. Χρέη νονών εκτέλεσαν η Φαίη Μπαρμπαλιά, η Ναταλία Μουνδρέα, η Μαρία Γρυλλάκη και ο Βασίλης Καρράς, γιος του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Καρρά. Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» αρκετοί φίλου του Νίνο και της Χρυσής από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Σιανίδης, η Τάμτα, ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα, ο Θάνος Πετρέλης.

Εκεί ήταν βέβαια και οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού όπως η μαμά της Χρυσής, Αγάπη Βαρδινογιάννη, που έφτασε συνοδευόμενη στο σπίτι του ζευγαριού από τη Σάσα Καράβελα Βαρδινογιάννη, η Ολγα Κεφαλογιάννη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή και πολλοί άλλοι. Ανάμεσα στους καλεσμένους εθεάθη ακόμη ο Μίνως Κυριακού με τη γυναίκα του Μαρί.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...