Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Και τη μία και την άλλη

Ο τραπεζίτης Αντονι Φράι, παντρεμένος με τρία παιδιά, είχε ερωμένη που του χάρισε δίδυμες κόρες και η οποία έμενε κοντά στο σπίτι του

Ούτε δύο χιλιόμετρα δεν χώριζαν το σπίτι όπου ζούσε με τη γυναίκα και τα παιδιά του από εκείνο όπου έμενε η ερωμένη με τις δίδυμες κόρες που του χάρισε.

Ενα εγκεφαλικό έγινε αιτία να αποκαλυφθούν τα πάντα, μια και σύζυγος και ερωμένη συναντήθηκαν πάνω από το κρεβάτι του Βρετανού τραπεζίτη στο νοσοκομείο. Τώρα πλέον τον λόγο έχουν δικηγόροι και δικαστές.

Ο Αντονι Φράι είχε φτιάξει ιδανικά τη ζωή του. Ο εκατομμυριούχος ισχυρός άντρας του City ζούσε με τη σύζυγό του Αν σε μια εξαιρετική έπαυλη πέντε επιπέδων, στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου.

Η αξίας 19.000.000 ευρώ κατοικία, διακοσμημένη σε μίνιμαλ στιλ, με την υπερσύγχρονου design κουζίνα που «βλέπει» στον κήπο, φιλοξενούσε το ζευγάρι με τα τρία παιδιά του, την 24χρονη Σόφι, τον 22χρονο Εντουαρντ και τον 18χρονο Ούγκο, και όλα φαίνονταν να κυλούν ειδυλλιακά για την οικογένεια του τραπεζίτη και χρηματιστή. Μόνο που ο 60χρονος σήμερα Φράι είχε και άλλες τρεις γυναίκες στη ζωή του, τις οποίες ήθελε να έχει όσο γίνεται πιο κοντά του. Η Κλερ Χόι, σύμβουλος επενδύσεων στο επάγγελμα, ήταν η γυναίκα που μπήκε σαν σίφουνας στην καρδιά του μεσήλικα εκατομμυριούχου.

Μετακόμισε κοντά του

Η σχέση τους δεν άργησε να γίνει τόσο σοβαρή, ώστε εκείνη να μετακομίσει σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Ακόμη και με τα πόδια θα μπορούσε, αν ήθελε, να πάει ο Φράι από το σπίτι στη «φωλίτσα», που κάθε άλλο παρά ως τέτοια περιγράφεται στα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου που ζητεί σήμερα η Αν Φράι.

Το πάθος στη σχέση του τραπεζίτη με την ερωμένη του ήταν τέτοιο, ώστε δεν άργησαν να έρθουν απόγονοι. Η σχέση ήταν σχετικά «φρέσκια», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το παράνομο ζευγάρι να αποκτήσει δίδυμες κόρες που σήμερα είναι τριών ετών. Ο Φράι είχε καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες και ίσως ακόμη και τώρα να μην ήξερε η σύζυγος για την ερωμένη. Ενα εγκεφαλικό όμως, το οποίο ο τραπεζίτης υπέστη στις αρχές Μαρτίου του 2014, έγινε αιτία οι δύο γυναίκες να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο στο νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί. Και είναι μάλλον κωμικές οι συνθήκες της συνάντησης.

Η «επίσημη» πήγε μια μέρα σε ώρα επισκεπτηρίου -και όχι σε άλλες ώρες, όπως συνήθιζε- να δει τον άντρα της. Εμεινε όμως άφωνη όταν μέλος του προσωπικού τής είπε ότι «η σύζυγος του κ. Φράι είναι ήδη εδώ».

Στο προσκέφαλο του τραπεζίτη βρισκόταν η κατά 23 χρόνια νεότερή του Κλερ. Ο σύζυγος ομολόγησε τα πάντα, αφού δεν είχε περιθώριο για κάτι διαφορετικό. Ετσι, η Αν Φράι ετοιμάζεται τώρα να του δώσει διαζύγιο, το οποίο βέβαια μάλλον θα του κοστίσει ακριβά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...