Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Προχωρήστε σε…

ΚΡΙΟΣ: Aν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές συνεργασίες τους ή αγνοείτε το παρελθόν τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα. Στον μόνο τομέα που θα υστερείτε από πλευράς της τύχης θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα, δεν θα υπάρξει και πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Προχωρήστε σε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με τον σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και να μη βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με τις αναμνήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε. Ισως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε τα περιθώρια να αντεπεξέλθετε, μια που η τύχη θα είναι σαφώς με το μέρος σας. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές επιθυμίες σας επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση τον σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς και απαισιόδοξοι, με τη σκέψη πως ό,τι συναρπαστικό κι αν συμβεί στη ζωή σας δεν θα κρατήσει.

ΖΥΓΟΣ: Ολοκληρώστε ό,τι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπάρχουν. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές στιγμές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια συζήτηση με άτομα κύρους, στην οποία θα θέσετε επί τάπητος το πρόβλημά σας, θα σας ωφελήσει. Αν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε περισσότερο δημιουργικοί και λύστε με τη λογική τα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που προσδοκάτε θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι συμβατό με αυτό της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δεν θα σας δοθεί αμέσως. Από το παρασκήνιο που υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις διακόψετε το συντομότερο δυνατόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας θα σας ωθήσει να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική ζωή σας προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Είναι όμως απαραίτητο να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μην εκφράζετε τη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις. Αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα το πετύχετε, θα γίνετε η αιτία να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας πρόσφεραν ό,τι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...