Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι celebrities «ψήφισαν» μέρη εξωτικά

Οι βιώσιμες -ή μη- συμφωνίες, τα απανωτά Eurogroup και οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας δεν πτόησαν τους Ελληνες celebrities, οι οποίοι προγραμμάτισαν φέτος νωρίς την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Οι βιώσιμες -ή μη- συμφωνίες, τα απανωτά Eurogroup και οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας δεν πτόησαν τους Ελληνες celebrities, οι οποίοι προγραμμάτισαν φέτος νωρίς την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών τους.

ΑΠΟ ΤΗ
ΦΑΝΗ ΠΛΑΤΣΑΤΟΥΡΑ

Μοιραία η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Παρασκευή έπιασε κάποιους από αυτούς «στον ύπνο», σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα. Κάπως έτσι οι αναρτήσεις για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσω των social media ήρθαν σε απόλυτη αντίθεση με τις ειδυλλιακές εικόνες διακοπών που μοιράζονταν με τους διαδικτυακούς φίλους τους οι celebrities από την Ταϊλάνδη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ελένη Χατζίδου, Σίσσυ Φειδά, Τάκης Ζαχαράτος και Μέμος Μπεγνής δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες από τους προορισμούς που επισκέφτηκαν πρόσφατα προσθέτοντας λεζάντες ενθουσιασμού που επιβεβαιώνουν ότι αυτή η μάστιγα που λέγεται «ελληνική οικονομική κρίση» τελικά δεν τους αγγίζει όλους… Τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ταξίδεψε στην πόλη της χλιδής, το Ντουμπάι. Εκεί πέρασε και μόνη της καλά και το απέδειξε με το παραπάνω, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram από τις μοναχικές διακοπές της. Και λέμε «μοναχικές», διότι δεν είδαμε στα φωτογραφικά ντοκουμέντα κάποιον άλλον, τον σύντροφό της ή κάποια φίλη της. Η λαϊκή τραγουδίστρια είχε μάλιστα και μια συναρπαστική εμπειρία: κολύμπησε με τα δελφίνια στο θαλάσσιο πάρκο «Ατλαντίς» και πόζαρε μαζί τους cheek to cheek.

Η Ελένη Χατζίδου ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβει. Βρέθηκε λοιπόν μαζί με τον σύντροφό της, τον 23χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αρη Σοϊλέδη, σε ειδυλλιακό προορισμό με λευκή άμμο, φοίνικες και καθαρά νερά, δηλαδή στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, οι διακοπές του ζευγαριού δεν περιορίστηκαν στο εξωτερικό. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν πλέον επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της πανέμορφης Χαλκιδικής.

Η Σίσσυ Φειδά πάει αρκετά συχνά στο εξωτερικό προκειμένου να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις που αφορούν τη διακόσμηση. Αυτή τη φορά πέταξε στο Λονδίνο μαζί με μια καλή φίλη της για ένα «δημιουργικό ταξίδι», όπως η ίδια το χαρακτήρισε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκινά οσονούπω περιοδεία με την πετυχημένη παράστασή του «I am what Ι am». Τι καλύτερο λοιπόν από μερικές ημέρες ξεκούρασης στην πόλη των αγγέλων; Ο μίμος ετοίμασε βαλίτσες για το Λος Αντζελες και περιπλανήθηκε στις γειτονιές της αμερικανικής μεγαλούπολης. Το καθημερινό πρόγραμμά του περιλάμβανε βόλτες, ψώνια και χαλαρές στιγμές στα πιο in στέκια. 

Τις δικές της ανέφελες στιγμές έζησε για λίγο εκτός Ελλάδας και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία το πρωί της περασμένης Παρασκευής μάς καλημέρισε από έναν τόπο με πολύχρωμα αερόστατα, κρυμμένες καταπακτές και δερβίσηδες να χορεύουν. Η τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε στη μαγευτική Καππαδοκία και δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει τους διαδικτυακούς της φίλους με όμορφες εικόνες, μέχρι που πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της εκεί την απόφαση του Ελληνα πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα. Και τότε άρχισε τις αναρτήσεις υπέρ του «ναι».

Η Πηνελόπη Πλάκα, με τη σειρά της, ταξίδεψε στην όμορφη Κωνσταντινούπολη. Ταμάμ της έκατσε το ταξίδι στο εξωτερικό, αφού συνδύασε έτσι εργασία και χαρά. Περιπλανήθηκε στην πλατεία Ταξίμ, δοκίμασε τα παραδοσιακά λουκούμια και πόζαρε ευτυχισμένη στον φακό μαζί με μια συνάδελφό της από τα γυρίσματα του ριμέικ της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός».

Στο μπαλί

Η Μαριάννα Κιμούλη ακολούθησε τελικά τα χνάρια του διάσημου πατέρα της και αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Royal Central School του Λονδίνου. Τώρα που τελείωσε -με επιτυχία- τα μαθήματα της χρονιάς, σάλπαρε για τη μαγευτική Ινδονησία και συγκεκριμένα για το Μπαλί.

Για το τέλος αφήσαμε τον Μέμο Μπεγνή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο θέατρο -συμμετείχε στην παράσταση «Ο βιολιστής στη στέγη»- και πέταξε για τη Νέα Υόρκη. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει να κάνει τουλάχιστον δύο μέσα στον χρόνο. Αυτή τη φορά επέλεξε τη φαντασμαγορική πόλη των ΗΠΑ για διασκέδαση, ψώνια και όμορφες στιγμές με την παρέα του, χωρίς να παραλείψει φυσικά να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις του εξωτερικού.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...