Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Relax σε μεζονέτα στα Β.Π.

Ο «παράδεισος» όπου η νησιώτισσα τραγουδίστρια ηρεμεί με την οικογένειά της

Η μεζονέτα της Στέλλας Κονιτοπούλου στα βόρεια προάστια, με τα μεγάλα παράθυρα, τα κόκκινα κεραμίδια και τον ολάνθιστο κήπο, βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών πνιγμένο στο πράσινο και με τσιμεντένια λευκά παγκάκια στις σκιές των πανύψηλων δέντρων.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βαγγέλης Μασιάς

Εκεί μένει με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Γιάννη και την κόρη τους Αγγελική, τα τελευταία είκοσι χρόνια. Μετακόμισαν από το Γαλάτσι, αφού σιγά σιγά κατάφεραν με τους κόπους χρόνων να αγοράσουν δικό τους σπίτι.

Μόλις διασχίσεις τη μεγάλη σιδερένια αυλόπορτα, το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας ξεχωρίζει αμέσως. Η καλαισθησία αρχίζει από την είσοδο, με το σιδερένιο καμπανάκι δίπλα στην πόρτα και τα ροζ-μοβ πήλινα κιούπια γεμάτα ανθισμένα φυτά.

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα λουλούδια, τη διακόσμηση και την καθαριότητα του σπιτιού, το οποίο δεν είναι πολύ μεγάλο και το καταφέρνω» λέει στην «Espresso» η Στέλλα Κονιτοπούλου, που είναι ιδιαίτερα φιλόξενη. Εφτιαξε ελληνικό καφέ και τον σέρβιρε με γλυκό κουταλιού, καρυδόπιτα, αναψυκτικό και παγωμένο νερό. «Να σας κεράσω κάτι, πρώτη φορά που ήρθατε» λέει χαμογελώντας.

Αδυναμία στο κοτόπουλο

«Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, να φτιάχνω γλυκά και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο κοτόπουλο φούρνου και στα σουβλάκια» λέει γελώντας. Ομως διαθέτει κορμί 20άρας. «Εχω βρει την υγεία μου παίζοντας τένις και πληρώνω μόλις 25 ευρώ τον μήνα στον αθλητικό όμιλο Δήμου Κηφισιάς. Παίζω και με την κόρη μου την Αγγελική, που έφτασε 26 χρόνων. Δεν ακολούθησε τα δικά μου βήματα. Η καλλιτεχνία τής βγήκε στη ζωγραφική, παράλληλα με τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου πήρε το πτυχίο της στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και master στη Μουσειολογία, και μας έκανε περήφανους γονείς» λέει με καμάρι.

Η μικρή μαρμάρινη σκάλα απέναντι από το σαλόνι οδηγεί σε ένα μικρό φωτεινό γραφείο με φόντο τις ανθισμένες βουκαμβίλιες της. «Εδώ ηρεμώ, ενημερώνομαι από το ίντερνετ και διαβάζω» λέει καθώς μας ξεναγεί.

Η νησιώτισσα τραγουδίστρια μάς αποκαλύπτει ότι διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από δισκάκια 45 στροφών. «Ο μπαμπάς μου στη Νάξο είχε καφενείο και ήταν ο πρώτος που έφερε πικάπ και δίσκους στο νησί. Τα έχω αποθηκευμένα στο υπόγειο μαζί με ένα μεγάλο αρχείο με συνεντεύξεις και φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας μου. Αμέτρητες, αν σκεφτείς ότι έχω ξεπεράσει τις 10.000 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό» εξομολογείται.

Το φετίχ της Στέλλας Κονιτοπούλου είναι οι καρδιές. «Σε μαξιλάρια, σε διακοσμητικά, σε αφίσες, σε στάμπες σε μπλουζάκια και σε μπιζού, όπου δω καρδιά θα την αγοράσω. Μου αρέσουν πολύ, μου ξυπνάνε όμορφα συναισθήματα μέσα μου. Χαίρομαι σαν παιδί».

Η γνωστή τραγουδίστρια από τις αρχές του καλοκαιριού έχει αρχίσει συναυλίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. «Θα συμμετάσχω αφιλοκερδώς στη μεγάλη γιορτή των Μικρασιατών στη Νέα Ερυθραία στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ετοιμάζω μια μεγάλη συναυλία με τους Τροβαδούρους της Κηφισιάς, με αφορμή τις Κυκλάδες. Ο,τι έχει σχέση με την παράδοση το τρέχω, αφού είμαι στο Δ.Σ. του πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς» λέει με χαρά.

Δείτε τις Φωτογραφίες:
eq34rqwe 2
 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....