Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Η κυρία με το καπέλο, τα πηγαδάκια και τα πειράγματα

Σφιγμένα χαμόγελα, προβληματισμός, μια κυρία με καπέλο και γυαλιά ηλίου και ένας πρωθυπουργός που προσπαθεί να λιώσει τον πάγο κάνοντας χιούμορ με τον «ογκόλιθο» Πάνο Καμμένο που τον… κρύβει από τις φωτογραφίες!

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προκόπη Παυλόπουλο, η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, όπως από χθες το βράδυ είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς έφτασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ακολούθησαν οι Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Καμμένος και η κυρία Γεννηματά έφτασαν με αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι τρεις αρχηγοί έφτασαν πεζή στο Προεδρικό Μέγαρο. Τελευταίος κατέφθασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δέκα λεπτά μετά τις 10, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, στη μια πλευρά του τραπεζιού κάθισαν o πρωθυπουργός με τον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Κουτσούμπα και από την άλλη οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά.

Σφιγμένα χαμόγελα, προβληματισμός, μια κυρία με καπέλο και γυαλιά ηλίου και ένας πρωθυπουργός που προσπαθεί να λιώσει τον πάγο κάνοντας χιούμορ με τον «ογκόλιθο» Πάνο Καμμένο που τον… κρύβει από τις φωτογραφίες! Το backstage της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής αυτή ήταν και η επίσημη πρώτη εμφάνισή του ως μεταβατικού προέδρου της ΝΔ, ελάχιστες ώρες αφότου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ.

Μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί περίμεναν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα χαμόγελα ήταν σφιγμένα και η αμηχανία εμφανής, ιδιαιτέρως του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Από την άλλη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά, αν και εμφανώς προβληματισμένοι και οι τρεις τους, βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν δυο κουβέντες μεταξύ τους όσο περίμεναν τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν όταν ο πρωθυπουργός θέλησε να αστειευτεί με τον… διπλανό του Πάνο Καμμένο, τη στιγμή που όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν πάρει τις θέσεις τους στο τραπέζι της συνάντησης και τα φλας των φωτογράφων είχαν πάρει φωτιά. Μόλις οι φωτογράφοι ζήτησαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει λίγο πιο πίσω ώστε να φαίνεται ο πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε -αστειευόμενος- ογκόλιθο τον κ. Καμμένο…

Πάντως η παρουσία που έδωσε μια διαφορετική αύρα στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ήταν η κυρία με το καπέλο της φωτογραφίας:

Πηγή: iefimerida

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...