Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Γιαούρτια, fast food και σαλόνια ομορφιάς

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές ρισκάρουν και ανοίγουν τη δική τους επιχείρηση

Στροφή στην καριέρα έχει κάνει πλέον αρκετά μεγάλη μερίδα Ελλήνων celebrities που εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο τον χώρο της showbiz και αποφασίζουν να στηριχτούν στα πόδια τους προκειμένου να μη βουλιάξουν οικονομικά.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΦΑΝΗ ΠΛΑΤΣΑΤΟΥΡΑ

Εγκαταλείπουν θέατρο, τραγούδι και τηλεόραση, κάνουν δύο δουλειές μαζί ή παίρνουν το ρίσκο να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση!

Μερικοί μάλιστα αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που μας πρωτοσυστήθηκαν. Για παράδειγμα, η Τάνια Τσανακλίδου έχει αποσυρθεί στις Μηλιές Πηλίου, όπου έχει ανοίξει το δικό της καφενείο με το πρωτότυπο όνομα Το Ρόδο και το Αηδόνι. Κάνει επιλεκτικές μουσικές εμφανίσεις στην Αθήνα και χαίρεται την ηρεμία της υπαίθρου. Στο γαλήνιο Πήλιο έχει εγκατασταθεί μόνιμα και ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, που ασχολείται καθημερινά με τα μελίσσια του και επιστρέφει στην Αθήνα μόνο για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο θεατρικό έργο.

Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Δείχνει το σκληρό πρόσωπό της σε επώνυμα πρόσωπα, τα οποία οδηγούνται σε επιχειρηματικά ανοίγματα με την ελπίδα να μπορέσουν να ορθοποδήσουν οικονομικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παράλληλα με την τηλεόραση, εργάζεται στο δικό του μαγαζί με συμπληρώματα διατροφής στη Γλυφάδα, ενώ ο συνάδελφός του και μοντέλο Γιώργος Μανίκας επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γιαουρτάδικο που διατηρεί στην Καλλιθέα. Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης αποφάσισαν να επενδύσουν τα τελευταία χρόνια σε κάτι 3edqwerrtf 2τελείως διαφορετικό. Ανοιξαν κατάστημα με είδη οπτικών σε Αθήνα και Βύρωνα αντίστοιχα και δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, ενώ η Αντα Λιβιτσάνου φτιάχνει πλέον γλυκά με τα χεράκια της. Εχει ανοίξει το Ada’s Little Kitchen στα νότια προάστια μαζί με τον σύζυγό της κι εκεί περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Κάποιοι άλλοι επώνυμοι προτίμησαν να γυρίσουν στα θρανία και πιο συγκεκριμένα στα ιδιαίτερα μαθήματα. Η Εύη Αδάμ, που μεσουρανούσε στις ελληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του ’90, παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε παιδιά, ενώ ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς διοργανώνει σεμινάρια συναισθηματικής διαλεκτικής. Οσο για τη Μάρω Λύτρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story 2»; Εχει επιστρέψει μόνιμα στον Καναδά και δουλεύει ως part time νοσοκόμα!

Οι πιο τολμηροί της κρίσης πήραν την απόφαση να ανοίξουν τα δικά τους μαγαζιά και να γίνουν «κύριοι του εαυτού τους». Οπως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, που «τρέχει» το νέο εστιατόριο Moma στο Θησείο, ή η Μαρία Μπεκατώρου, που παράλληλα με την τηλεόραση σερβίρει καφέδες στην καφετέρια που αγόρασε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Οι Αντώνης Ρέμος (Opus cafe στη Γλυφάδα), Χριστίνα Παππά (Hama sushi στη Γλυφάδα), Βάσια Παναγοπούλου (Χυτήριο στο Γκάζι), Νατάσσα Μποφίλιου (Μπλε Παπαγάλος στο Μεταξουργείο), Αλέκος Συσσοβίτης (με τον πολυχώρο Faust στην Αθήνα) και Φώτης Σεργουλόπουλος (Artisanal στην Κηφισιά και Shamone στο Γκάζι) δηλώνουν πλέον επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών, αφού δίνουν καθημερινά χρόνο και χρήμα για να συντηρήσουν τα bar-restaurants που άνοιξαν στην Αθήνα.

Εστιατόριο

Στα χνάρια τους βαδίζουν και η Πέμη Ζούνη, που διατηρεί το δικό της μοναστηριακού τύπου εστιατόριο στο Μεταξουργείο, το ζευγάρι Αγγελικής Δαλιάνη και Μάνου Παπαγιάννη που δουλεύουν το καφέ τους στα σύνορα Περιστερίου – Πετρούπολης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που βρίσκεται κάθε βράδυ στο δικό του Kings Club στην Καλλιθέα και οι Αντώνης Κανάκης και Μέμος Μπεγνής που πηγαινοέρχονται, αφού ο πρώτος διατηρεί δικά του μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος μια αλυσίδα fast food στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σαλαμίνα.

Οι κυρίες της showbiz, πάλι, ρίχνονται στη μάχη της ομορφιάς. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητές τους, σχεδιάζουν τα δικά τους ρούχα (Βανδή, Χρηστίδου, Μπακοδήμου, Νομικού, Καινούργιου), με την τελευταία να επενδύει πρόσφατα σε ένα σαλόνι ομορφιάς και γυναικείας περιποίησης στην Κηφισιά (μαζί με τη φίλη της Ιωάννα Μπούκη). Η Αρτεμις Αστεριάδη, από την άλλη, έχει δύο 3edqwerrtf 1μαγαζιά για σολάριουμ σε Περιστέρι και Ηλιούπολη, ενώ η Κάτια Ζυγούλη επιβλέπει τη δική της αλυσίδα περιποίησης νυχιών (Mariella Nails) με καταστήματα σε όλη την Αθήνα.

Για το τέλος αφήσαμε τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, που δημιούργησε το δικό του «μουσικό εργαστηράκι» για παιδιά στη Γλυφάδα, αλλά και τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος με τη βοήθεια της Ελλης Κοκκίνου άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες τη δική του μπουτίκ με ανδρικά και γυναικεία ρούχα στη Γλυφάδα.

Ο Φραγκάκης δάσκαλος γιόγκα

Τον Αντώνη Φραγκάκη τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε πρώτα από το μόντελινγκ (περπάτησε στις ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες) και στη συνέχεια από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές («Κάρμα», «Τα παιδιά της Νιόβης», «Singles»). Ο δημοφιλής ηθοποιός εργάζεται πλέον ως δάσκαλος γιόγκα σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα. Από το 1997, όταν ήταν φοιτητής στη Νέα Υόρκη, άρχισε να ασχολείται με τη γιόγκα και διάφορες άλλες μεθόδους διαλογισμού. Πριν από λίγο καιρό έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην Ινδία και μυήθηκε στα μυστικά της γιόγκα και των εναλλακτικών ασκήσεων χαλάρωσης. Επιστρέφοντας στην Αθήνα αποφάσισε να εργαστεί ως καθηγητής γιόγκα στα κέντρα ψυχικής υγείας και ευεξίας Hot Yoga Studios.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...