Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Με άρωμα από Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ βάφτισαν τη μικρή Σάρλοτ σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τα πάντα στην τελετή να θυμίζουν την αδικοχαμένη Lady D

Ολα παρέπεμπαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα στη βάφτιση της μικρής Σάρλοτ, που έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως επέλεξαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Από την επιλογή της εκκλησίας, των νονών, ακόμη και της ημερομηνίας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ έδειξαν την πρόθεσή τους να τιμήσουν τη μητέρα του πρίγκιπα, που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν 15 ετών. Η τελετή, που έλαβε χώρα τέσσερις μέρες μετά την 54η επέτειο από τη γέννηση της Νταϊάνα, στην εκκλησία Σεν Μέρις Μάγκνταλεϊν του Σάντριχαμ, όπου είχε βαφτιστεί και η ίδια, στις 10 Αυγούστου του 1961, με την ανιψιά της Λόρα Φέλοους μεταξύ των νονών.

tq35tq3 2Η Κέιτ, ντυμένη στα λευκά από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen, μπήκε στην εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά της τη μικρή Σάρλοτ, ενώ δίπλα της ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε από το χέρι τον Τζορτζ. Ο πρίγκιπας Τζορτζ ως συνήθως έκλεψε την παράσταση, περπατώντας ελαφρώς συνοφρυωμένος δίπλα στους γονείς του, με ντύσιμο που αποτελούσε αντιγραφή των ρούχων που φορούσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πριν από 30 χρόνια, όταν ετοιμαζόταν να γνωρίσει τον αδελφό του Χάρι. Το ζεύγος έσπασε μάλιστα την παράδοση χρόνων, που απαγόρευε στο κοινό να βγάζει φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειας κατά την άφιξή τους σε εκκλησία, ανακοινώνοντας πως είναι «ευπρόσδεκτο» να το κάνουν στη βάφτιση.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν μονάχα οι οικογένειες του Γουίλιαμ και της Κέιτ, συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς επίσης και οι πέντε νονοί της νεοφώτιστης με τους συνοδούς τους, ενώ μεγάλος απών ήταν ο θείος της Χάρι, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αφρική για τους επόμενους τρεις μήνες. Ειδικά για τη βάφτιση δόθηκε πρώτη φορά άδεια, ώστε μερικοί από τους Θησαυρούς του Στέμματος, όπως μια κολυμπήθρα ηλικίας 175 ετών, να «μεταφερθούν στην εκκλησία του Σάντριχαμ, ενώ βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκε νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Εκτός από την ανιψιά της Νταϊάνα και πρώτη εξαδέλφη του Γουίλιαμ, Λόρα Φέλοους, το ζευγάρι επέλεξε για νονούς τον ξάδερφο της Κέιτ, Ανταμ Μίντλετον καθώς και τους στενούς τους φίλους Τόμας βαν Στράουμπενζε, Σόφι Κάρτερ και Τζέιμς Μίντι.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...