Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Επέστρεψε για να μείνει ο Ρομπέρτο

ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ο Ρομπέρτο επέστρεψε στην Ελλάδα ανανεωμένος και ταυτόχρονα αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό φάνηκε κι από το (χθεσινό) μήνυμα που έστειλε μέσα από το αεροπλάνο, λίγη ώρα δηλαδή πριν προσγειωθεί στη βάση του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

«Κάθε πράγμα έχει μία αρχή και ένα τέλος. Στο αεροπλάνο, στο τέλος ενός σημαντικού κομματιού της ζωής μου, νιώθοντας να μου λείπουν όλα και όλοι που μοιράστηκαν τον μήνα αυτό μαζί μου. Γεμάτος δύναμη για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, με πολλούς στόχους και ευχές» ανέφερε ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος, για τον μόνο λόγο που θα αποχωρούσε από την ομάδα του Πειραιά, ήταν για να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένειά του.

Και μπορεί φήμες να ήθελαν τον 29χρονο γκολκίπερ να τα ξαναέβρισκε με τη μέχρι πρότινος σύζυγό του, Μάρτα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Αλλωστε, μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό υποστήριζαν τις προηγούμενες ώρες ότι ο Ρομπέρτο εθεάθη στην Ιμπιζα με την Ιταλίδα καλλονή Αλέσια rw4rt43wttΤεντέσι, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο! Αν ήταν ένα… αθώο φλερτ ή οι δυο τους έχουν συνάψει δεσμό, θα φανεί σύντομα.

Εξάλλου, σε περίπου έναν μήνα θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», και πολλοί είναι αυτοί που εύχονται εκτός από τον Ρομπέρτο να δουν και την Τεντέσι στο «Καραϊσκάκη».

Θα περηφανεύονται

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα περηφανεύονται ότι διαθέτουν έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, που «έκλεψε» το… αμόρε του Ρονάλντο. Οσον αφορά τα μεταγραφικά, μετά τις αποκτήσεις του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια (είχε μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ), του μέχρι πρότινος μέσου του ΠΑΟΚ Φάνη Τζανδάρη, του Αργεντινού Νίκολας Μαρτίνες, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού, και του Μεξικανού επιθετικού Αλαν Πουλίδο, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν και εκείνες των Γούτα και Νενέ.

Ο 21χρονος στόπερ, που αγωνιζόταν στην Ξάνθη, αναμένεται να δώσει το «παρών» στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων» εν όψει της νέας σεζόν, ενώ σύντομα θα πιάσει λιμάνι και ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που παραδέχθηκε ότι θα παίζει στον Ολυμπιακό τη νέα περίοδο.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία και με τον Παπακουλί Ντιόπ, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Εντινγκά, ενώ δίνουν σκληρή μάχη για να φέρουν ξανά τον Μιραλάς από την Εβερτον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...