Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά γιατί δεν θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές σας δυσκολίες. Ενα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας απορροφήσει, ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο θα αναστέλλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Οταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΛΕΩΝ: Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση, και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν, για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να δεχθείτε τις αλλαγές του εργασιακού σας χώρου, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε και να μην το αφήσετε μόνο στα λόγια. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επωμίζεστε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από ένα άτομο κύρους του εργασιακού σας χώρου, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους. Μόνο με τη διπλωματία σας θα σταματήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τις παγίδες στην επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλετε να κοιτάξετε την υγεία σας, για την οποία αδιαφορείτε. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας από τους στόχους σας θα καθυστερεί αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να δεχθείτε πλήγμα στον οικονομικό σας τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εκτός από χρόνο, χρειάζονται και υπομονή. Μην καλομαθαίνετε τους άλλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...