Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (07.07.15)

Πίσω Γιάννη -και Γιάνη!- τα καράβια! Αφού καλλιτέχνες (από τον Σάκη Ρουβά μέχρι τη Βέρα Λάμπρου) και παρουσιάστριες ψυχαγωγικών προγραμμάτων έκαναν πολιτικές δηλώσεις ακόμα και από τον…

Πίσω Γιάννη -και Γιάνη!- τα καράβια! Αφού καλλιτέχνες (από τον Σάκη Ρουβά μέχρι τη Βέρα Λάμπρου) και παρουσιάστριες ψυχαγωγικών προγραμμάτων έκαναν πολιτικές δηλώσεις ακόμα και από τον αέρα των καναλιών τους, που για άλλο λόγο τους έχουν εκεί (και όχι για τις ικανότητές τους στη μακροοικονομία), Δευτέρα πρωί άρχισαν τις τούμπες! Μη χάσουμε και το λαϊκό έρεισμα εκείνων που μας χαρίζουν τις τηλεθεάσεις, ντε!

*

Οσον αφορά τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων, που έκαναν άλλη μία φορά λάθος, βιάστηκαν να τοποθετηθούν πολιτικοί και δημοσιογράφοι! Κάτσε, μανούλα μου! Περίμενε λιγάκι! Και ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος έχουν υπομονή και συναίνεση, αλλιώς γι’ αυτή τη δουλειά δεν κάνουν…

*

Ολοι μάς λέγανε πως διχάζεται ο λαός και θα γίνει ο χαμός. Ετσι πήγαμε και εμείς σαν σε… εκκλησία να ψηφίσουμε. Ούτε κιχ δεν ακούστηκε! Μόνο που έστησαν οι ίδιοι καβγάδες στα κανάλια. Σαν χούλιγκαν στις θύρες των φανατικών στο ποδόσφαιρο! Και καλά οι πολιτικοί, αλλά οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπεται να χάνουν την ψυχραιμία τους. Υπάρχουν για να ενημερώνουν το κοινό με αντικειμενικότητα, όχι για να τσαμπουκαλεύονται, τύπου «ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ»!

*

Με Ολγα Τρέμη να αγριοκοιτάει έξαλλη τον Κουρουμπλή, να το πω: φοβήθηκα! Παναγία μου, τι έντονο βλέμμα με το πρόσωπο αναλλοίωτο! Αλλόκοτο πράμα, μαμά μου!
3q4tq34t 1
*

Εκτός από ευέξαπτοι, προπέτες, παθιασμένοι πολιτικά, αυτοί οι τηλεδημοσιογράφοι είναι και πολύ ευσυγκίνητοι! Μέχρι την Παρασκευή είδαμε θρήνους από τους: Μπογδάνο, Στεφανίδου και βούρκωμα από Τσιμτσιλή! Σκέψου να πρέπει να μεταδώσουν και τίποτα με θύματα, δηλαδή! Θα τρομάζαμε να τους συνεφέρουμε οι τηλεθεατές!

*

Το ότι οι πολιτικοί καλεσμένοι διακτινίζονται από κανάλι σε κανάλι, σε μια Αθήνα μεγάλων αποστάσεων και με κίνηση, πώς εξηγείται; Πώς είσαι από την Παιανία στο Φάληρο και μετά στο Περιστέρι μέσα σ’ ένα τέταρτο; Παραβιάζουν όλο τον ΚΟΚ, αλλιώς δεν γίνεται!

*

Ασε που δεν ξέρουν πως οι τηλεθεατές κάνουμε ζάπινγκ, άρα και σε ένα κανάλι να μείνουν εμείς θα τους πετύχουμε; Εκτός κι αν θέλουν να μας μηνύσουν πως προσπαθούμε να τους αποφύγουμε…
3q4tq34t 2
*

Η Μπεκατώρου ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, συνεχίζοντας το «Πρωινό Σου-Κου», το «YFSF» για το πρώτο τρίμηνο της σεζόν και αγνοώντας τι θα γίνει με τα «Καρντάσιανς».

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

«Χουάνα η Παρθένα» αλά ελληνικά, και μάλιστα με κωμικές πινελιές. Τα δικαιώματα της καθημερινής μεξικανικής σειράς θα αγοράσει το Mega για να τη διασκευάσει σε ελληνική εκδοχή, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...