Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (08.07.15)

Η πρωινή τηλεόραση είναι γεμάτη από φωνές, αναλύσεις και τους πολιτικούς να υποστηρίζουν την κομματική γραμμή τους με την ίδια φρασεολογία όλοι…

Η πρωινή τηλεόραση είναι γεμάτη από φωνές, αναλύσεις και τους πολιτικούς να υποστηρίζουν την κομματική γραμμή τους με την ίδια φρασεολογία όλοι. Επέστρεψε όμως γι’ αυτήν την εβδομάδα ο Γιώργος Παπαδάκης (κεντρική φωτό) στο πλατό του και αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Κατά τα άλλα, ακούμε για τις εξελίξεις και πίνουμε τον φραπέ μας μονορούφι!

*

Συνεχίζουμε στην ίδια ζώνη να βρίσκουμε την εκπομπή της Λαμπίρη, ανθρώπινη, οικεία και χωρίς «ξερόλες» συνεργάτες. Οι πολιτικές αναλύσεις της δείχνουν άνθρωπο που έχει επαφή με την κοινωνία και δεν «συμπάσχει» από τις παραλίες της Μυκόνου!
4r235tg 3
*

Μύκονος, όπως Ντορέττα Παπαδημητρίου! Εδώ ο κόσμος χάνεται και η πρωταγωνίστρια, την οποία θέλει να αξιοποιήσει το Mega στο πρωινό, καθώς προτιμά ανθρώπους οικείους γιατί νοικοκυρές το βλέπουν, ποστάρει φωτογραφίες της στα social media από παραλίες του κοσμικού νησιού με σχόλια ενωτικά για τους Ελληνες, τύπου «παιδιά, μην τσακώνεστε, φτάνει για όλους το σούσι».

*

Στο «Happy Day» συνεχίζουν να βαράνε παλαμάκια λες και τους έχεις στην πρίζα και να κόβουν το μεράκι αυτόματα με το που σταματάει το τραγούδι. Τέτοια κέφια και μεράκια ξημερώματα ούτε οι μπεκρήδες ύστερα από ξενύχτι.

*

Ο Παπανώτας τσακωνόταν με τον Κουσουλό για τις τράπεζες. «Σας ζήτησα κάτι», είπε η Τσιμτσιλή, «οι μέρες αυτές απαιτούν ηρεμία. Σήμερα ο Τσίπρας πάει να δώσει μια μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες. Οι μέρες είναι δύσκολες, η ψυχολογία μας πρέπει να είναι άλλη»! Σταματίνα, παιδί μου, τι έπαθες; Πάλι σε στένεψαν τα Λουμπουτέν;

*

Το ότι η βουλευτής των Ελλήνων, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, πανεπιστημιακή δασκάλα, καλομεγαλωμενη, μορφωμένη, βγήκε στην τηλεόραση να μας πει πως «Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες καταστάσεις και οι πλούσιοι σωστές», μπορούμε μόνο στην πλάκα να το πάρουμε!

*

Φυσικά οι λαϊκοί τηλεθεατές, που ενημερώνονται από την τηλεόραση και όχι ως εστέτ από τον ξένο Τύπο και τα αλλοεθνή σάιτ, πολύ εκτίμησαν την άποψή της, βουτώντας το παντεσπάνι στα φτωχικά λαδερά τους!
4r235tg 1
*

Πέντε εκπομπές του Star μάς αποχαιρετούν για «Καλό καλοκαίρι» την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Τατιάνα, Φώτης – Μαρία, «Τροχός της τύχης», «Just Cooking» και Πόπη Τσαπανίδου. Και η πρωινή ενημερωτική ζώνη τι θα γίνει;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Λόγω όμως των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας δεν ανακοινώθηκε χτες.

 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...