Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Καλλιτέχνες και επιχειρηματίες στα δίχτυα μπράβων που προσποιούνται τους αστυνομικούς

Απατεώνες και άνθρωποι της νύχτας εκμεταλλεύονται την απομάκρυνση αστυνομικών από τις φρουρές επωνύμων και πλευρίζουν τραγουδιστές, ηθοποιούς, αλλά και εφοπλιστές και επιχειρηματίες για να τους προσφέρουν «προστασία» παριστάνοντας ότι έχουν στενές σχέσεις με εν ενεργεία αστυνομικούς…

Απατεώνες και άνθρωποι της νύχτας εκμεταλλεύονται την απομάκρυνση αστυνομικών από τις φρουρές επωνύμων και πλευρίζουν τραγουδιστές, ηθοποιούς, αλλά και εφοπλιστές και επιχειρηματίες για να τους προσφέρουν «προστασία» παριστάνοντας ότι έχουν στενές σχέσεις με εν ενεργεία αστυνομικούς.

Στα «αυτιά» των υπηρεσιών Ασφαλείας και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν φτάσει πληροφορίες ότι τρεις ομάδες προσώπων χρησιμοποιούν τα ονόματα γνωστών αστυνομικών από συγκεκριμένα τμήματα για να εξασφαλίσουν -με το αζημίωτο- την πρόσληψή τους στη φύλαξη επιχειρηματιών και εφοπλιστών, και στη συνοδεία λαϊκών τραγουδιστών σε συναυλίες και νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες αποτελούνται από ανθρώπους της νύχτας, πρώην ή και νυν σεκιουριτάδες και συνταξιούχους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συμμετοχής και εν ενεργεία αστυνομικών!

Η έρευνα έχει προχωρήσει σχετικά με τη δομή της μιας ομάδας, ο φερόμενος ως αρχηγός της οποίας πουλά προστασία σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, επικαλούμενος το όνομα εν ενεργεία αξιωματικού, ο οποίος έχει καταφέρει στο πρόσφατο παρελθόν σημαντικά χτυπήματα στα οργανωμένα κυκλώματα νονών της νύχτας. Ο εν λόγω αστυνομικός μπήκε στο μικροσκόπιο της έρευνας, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με κυκλώματα προστασίας ούτε και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που χρησιμοποιεί το όνομά του.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και για τις άλλες δύο οργανωμένες ομάδες, οι οποίες εξασφαλίζουν πόστα στη συνοδεία και τη φύλαξη επιχειρηματιών και άλλων γνωστών προσώπων που αντιμετώπισαν την απομάκρυνση των… κανονικών αστυνομικών. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κάνουν λόγο για απόστρατους ή ακόμα και εν ενεργεία αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε αυτές τις ομάδες και πουλάνε παραμύθια για δήθεν σχέσεις τους με υψηλόβαθμους αξιωματικούς, πείθοντας έτσι επιχειρηματίες και εφοπλιστές να τους αναθέσουν πλήρως τη φύλαξή τους.

Ιδιαίτερα εύκολα θύματα γι’ αυτά τα κυκλώματα αποτελούν κάποια μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, που πληρώνουν ακόμα και 3.000 ευρώ τον μήνα προκειμένου να εξασφαλίζουν συνοδεία ασφαλείας κατά τις μετακινήσεις τους και ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν τελειώνουν την εργασία τους και έχουν εισπράξει το «νυχτοκάματο»! Χάρη σε δύο γνωστούς τραγουδιστές και έναν ηθοποιό άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, όταν απευθύνθηκαν σε εν ενεργεία αστυνομικούς για να τους ρωτήσουν για «συναδέλφους» τους που εμφανίστηκαν στους ίδιους χρησιμοποιώντας το όνομά τους. Τότε διαπίστωσαν με έκπληξη πως οι άνθρωποι τους οποίους πλήρωναν αδρά για να τους παρέχουν ασφάλεια ουδεμία σχέση είχαν με την ΕΛ.ΑΣ. και δεν είχαν ποτέ υπηρετήσει στο Σώμα!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...