Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Δεν αντέχω άλλο! Σας ευχαριστώ…»

Απελπισμένος 47χρονος κρεμάστηκε σε αποθήκη! Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε πριν πεθάνει

Η ανέχεια από το παρατεταμένο διάστημα ανεργίας έγινε βρόχος που έκανε έναν 47χρονο από τη Φθιώτιδα να ασφυκτιά. Αδυνατώντας να αντέξει άλλο, έκοψε το νήμα της ζωής του με μια θηλιά που πέρασε στον λαιμό του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΝΔΡΕΑ ΑΞΙΩΤΗ

Το ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγούσε γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνεργος βρέθηκε δίπλα στο ξύλινο δοκάρι της αποθήκης του πατρικού του σπιτιού, στο χωριό Καρυές της Υπάτης, όπου είχε απαγχονιστεί με ένα χοντρό σχοινί. «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέλφια μου που μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο 47χρονος, που ήταν διαζευγμένος χωρίς παιδιά, είχε μείνει άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο χωριό του για να ζήσει στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον πατέρα του, καθώς τα έβγαζε πέρα πολύ δύσκολα. Παρά τις προσπάθειές του να βρει μόνιμη δουλειά, δεν τα είχε καταφέρει και τους τελευταίους μήνες εργαζόταν περιστασιακά για να εξασφαλίζει ένα μεροκάματο. Ωστόσο η κακή οικονομική του κατάσταση τον ανάγκαζε να στηρίζεται στη βοήθεια των στενών συγγενών του, που ήταν πάντα κοντά του.

Η παρατεταμένη περίοδος ανεργίας και η απουσία προοπτικής τελικά τον λύγισαν. Απογοητευμένος και χωρίς ελπίδα για κάτι καλύτερο, πήρε την απόφαση να βάλει μόνος του τέλος στον προσωπικό του εφιάλτη. Την Τετάρτη, λίγο μετά τις 21.00, ο αδελφός του που τον αναζητούσε αντίκρισε το άψυχο κορμί του να κρέμεται από το ξύλινο δοκάρι της οροφής της αποθήκης με ένα σχοινί. Λίγο αργότερα βρέθηκε και το συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο σημείωμά του. Οι κάτοικοι του χωριού Καρυές που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν αξιοπρεπή, αγαπητό αλλά και πολύ ήρεμο άνθρωπο, που δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα έφτανε σε σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τραγικές φιγούρες στο δράμα ήταν ο απαρηγόρητος πατέρας του 47χρονου και τα αδέλφια του, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι τον έχασαν τόσο άδικα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...