Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

«Ψεύτρα και αχάριστη»

Εξαλλη η Καίτη Γκρέυ ξεσπάει κατά της εγγονής της (Αγγελικής Ηλιάδη) με βαρείς χαρακτηρισμούς

4rq4twt 24rq4twt 3«Η Αγγελική λέει ψέματα! Δεν με κάλεσε ποτέ στα βαφτίσια του γιου της. Λυπάμαι για λογαριασμό της για όσα διαδίδει για μένα. Ο Θεός είναι μεγάλος, γιατί εγώ τη βοήθησα με πολλά δανεικά και αγύριστα χρήματα, την έβαλα στη δισκογραφία, της αγόρασα σχεδόν τα πάντα για το σπίτι της. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να μη μιλήσω, όμως δεν αντέχω πλέον τόση κακία και μίσος που έχει απέναντί μου. Είναι αχάριστη».

Νέο «θερμό» επεισόδιο στις σχέσεις της Καίτης Γκρέυ με την Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή αυτή τη φορά τα σχόλια στον Τύπο που έκανε η εγγονή της και αφορούσαν την ηλικία της (ότι είναι 91 ετών), αλλά και το ότι τα κινητικά της προβλήματα δεν της επέτρεψαν να είναι παρούσα στα βαφτίσια του γιου που απέκτησε η Αγγελική με τον Σάββα Γκέντσογλου. «Εγώ πηγαίνω παντού. Δεν θα πήγαινα στα βαφτίσια του δισέγγονού μου; Είναι δυνατόν να λέει ότι είμαι 91 ετών; Γιατί δεν ρωτάει τον πατέρα της, τον γιο μου, να μάθει;» ξεσπάει η σπουδαία καλλιτέχνιδα στην «Espresso».

«Την έχω ξεγράψει από εγγονή μου. Δεν θέλω κανείς να με ρωτάει για εκείνη. Να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πήρε ό,τι ήταν να πάρει από μένα, ανέβηκε και μετά άρχισε να λέει διάφορα. Και που ανέβηκε δηλαδή; Είκοσι χρόνια τραγουδάει και δεν κατόρθωσε να κάνει μια επιτυχία που να τη θυμάται ο κόσμος ως όνομα. Εγώ τον πρώτο μήνα, όταν είχα βγει, είχα κάνει τρία σουξέ και τα τρία ύστερα από εξήντα χρόνια τραγουδιούνται. Εμένα με λάτρεψε ο κόσμος» αναφέρει στην «Espresso».

Η θρυλική τραγουδίστρια εξηγεί πικραμένη: «Εδώ δεν με άφησε να δω το δισέγγονό μου τον Μπαμπίνο στο σχολείο του. Αισθάνθηκα τόσο τιποτένια… Οι δασκάλες έκλαιγαν όταν τους έδωσε εντολή να μη με αφήσουν να τον συναντήσω, θα με καλούσε και στα βαφτίσια του άλλου της παιδιού;» λέει και συνεχίζει: «Εχει τόσο μίσος για μένα που απορώ πώς κρατάει τα πράγματα που της έχω αγοράσει και έχει επιπλώσει όλο της το σπίτι. Πώς το ανέχεται αυτό; Πιστεύω πως μισεί όλον τον κόσμο. Δεν αγάπησε τίποτα στη ζωή της».

4rq4twt 1Η Καίτη Γκρέυ θυμάται τα πρώτα βήματα της εγγονής της. «Εγώ την έβαλα στη δισκογραφία. Ηταν εγγονή μου και το έκανα με όλη μου την καρδιά Εκβίασα την εταιρία για να πούμε μαζί ένα ντουέτο. Δεν την ήθελαν. Σε όλα τα κανάλια απαίτησα να βρίσκεται και να τραγουδάει. Τα πρώτα της μεροκάματα και στο Ποσειδώνιο και στον Σφακιανάκη τα έκανε αφού εγώ τους είχα ζητήσει να την πάρουν» αναφέρει. «Σε όλες τις πρεμιέρες της ήμουν παρούσα για να έρθουν και οι κάμερες. Αλλιώς δεν πήγαιναν» προσθέτει.

Τη ρωτάμε πόσο διάστημα έχουν να μιλήσουν. «Από τον καιρό που ήρθε και μου πήρε τις 50.000 ευρώ. Παρόλο που εγώ είχα να δουλέψω πολλά χρόνια της τα έδωσα. Μου είπε “θα δουλέψω και θα σου τα φέρω, γιαγιά”. Δανεικά και αγύριστα. Μετά που πέθανε ο Μπάμπης (ο Λαζαρίδης) για να τη βγάλω ασπροπρόσωπη πήγα και πλήρωσα τα πάντα για την κηδεία για να είναι εκείνη σωστή απέναντι στον κόσμο που είχε συρρεύσει. Τι παράπονο έχει από μένα; Θέλω να μου το πει δημοσίως» καταλήγει η σπουδαία ερμηνεύτρια.

11.07 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...