Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2015

Και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον οικονομικό τομέα λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στη χώρα μας…

Και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον οικονομικό τομέα λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στη χώρα μας. Δείξτε την απαιτούμενη ψυχραιμία και σύνεση. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά, αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αναλύστε διεξοδικά τις προτάσεις που θα έχετε και πάρτε τις σωστές για εσάς αποφάσεις.

Στις 13, οπότε ο Ηλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφοράς σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούργιων, πιο δημιουργικών συνεργασιών. Ο Αρης και ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 15 θα σας θυμίσουν ότι οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο.

Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Με τη Νέα Σελήνη στις 16 στον Καρκίνο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 18, κάντε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε τον νου σας, αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που ίσως έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση τη σχέση σας, που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε, αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας. Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή, να ξέρετε πως θα τελειώσει οριστικά. Το ροζ σύννεφο που είχατε φτιάξει θα αρχίσει να διαλύεται και δεν θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις. Πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες, που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές. Προσέξτε λίγο παραπάνω τι και πώς το λέτε στον σύντροφό σας, για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί του, γιατί η συζήτηση που θέλετε να κάνετε μαζί του μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολλά περισσότερα. Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα. Οι αλλαγές που θα υπάρχουν θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να εκφράσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε από φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα με σωστό τρόπο όταν σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη, αλόγιστη ή εκρηκτική συμπεριφορά τους. Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Σώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αρχή μιας καινούργιας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι. Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και η πνευματική χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις, που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση την οποία θα διαλέξετε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή ξεκινήστε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούργιες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε δεν ωφελούν. Οι αλλαγές στις σχέσεις σας με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος της μέρας.

ΛΕΩΝ: Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί, θα ανακαλύψετε πως αυτός ο μήνας θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας, αρκετά καλύτερης. Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ό,τι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα. Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο. Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δεν διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπετειώδη. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Οι εκλείψεις του μήνα θα φέρουν κάποιες κρίσεις και εντάσεις, οι οποίες κάποιους από εσάς θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούργιο, και σε αυτό το σημείο θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριέψουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον αυθορμητισμό σας, για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς. Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευθείτε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ό,τι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα. Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας δεν σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να έχετε μια νέα, πιο αισιόδοξη προοπτική όσον αφορά τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με τον σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δεν θα σας αρέσουν. Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις, που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε. Θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση. Και σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει σημαντική καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζαν. Βέβαια, μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και να το προωθήσετε προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να προσέξετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Οσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο. Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους, που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας την οποία έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας. Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με τον σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η εβδομάδα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας. Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δεν θα τρέφετε ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις-κλειδί για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο. Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας. Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την πραγματικότητα. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επιλογές σας θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σημασία, εάν αναλογιστείτε ότι από αυτές θα εξαρτηθεί η διαμόρφωση του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ισως χρειαστεί να γίνεται πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί που πρέπει, καθώς το ζητούμενο τώρα είναι οι σωστές επαγγελματικές επιλογές. Στον οικονομικό σας τομέα κάντε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές απρόβλεπτες καταστάσεις. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...