Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Λαοθάλασσα» (με 12 ευρώ) στον Σεφερλή

Παρακαλούσαν να μπουν και όρθιοι στην πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου στο Δελφινάριο!

Την ώρα που στις Βρυξέλλες βρισκόταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup με θέμα την Ελλάδα, στο Δελφινάριο γινόταν «λαϊκό προσκύνημα» 2.000 ανθρώπων για λίγες στιγμές γέλιου με την υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Η καινούργια επιθεώρηση του δημοφιλούς κωμικού «Πενήντα αποχρώσεις to Greece» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές στα ταμεία του θεάτρου στην ακτή Πρωτοψάλτη, στο Μικρολίμανο. Ανθρωποι όλων των ηλικιών, προφανώς μπουχτισμένοι από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των δύο τελευταίων εβδομάδων, έσπευσαν μαζικά να απολαύσουν τον Μάρκο επί το έργον προκειμένου να ξεχαστούν λίγο και να γελάσει το χειλάκι τους με τα αστεία του.

Οι προνοητικοί είχαν φροντίσει να κλείσουν τις θέσεις τους μέσω διαδικτύου, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που έφτασαν στο Δελφινάριο περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του έργου ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους. Οσοι επέλεξαν να πάνε με το πάσο τους έμειναν εκτός, καθώς περίπου μία ώρα προτού αρχίσει η παράσταση οι ταμίες κόλλησαν στο γκισέ μια ανακοίνωση που έλεγε ότι τα εισιτήρια για την πρεμιέρα εξαντλήθηκαν. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν πτόησε τους fans του Μάρκου. Μια παρέα φίλων που είχαν έρθει από μακριά ρώτησαν αν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν όρθιοι τις «Πενήντα αποχρώσεις to Greece», αίτημα που φυσικά δεν έγινε δεκτό. Αρκετοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να παραμείνουν έξω από το θέατρο μήπως υπάρξουν ακυρώσεις και μπορέσουν να μπουν, έστω και τελευταία στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, οι πιο πολλοί από εκείνους που έφτασαν έως το ταμείο αλλά Σεφερλή δεν είδαν, έκριναν σοφότερο να αποχωρήσουν βγάζοντας προηγουμένως τα εισιτήριά τους για την παράσταση της επόμενης ημέρας.

Οι «Πενήντα αποχρώσεις to Greece» ξεκίνησαν με 40 λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο κόσμος ήταν πολύς και χρειάστηκε παραπάνω χρόνος μέχρι να καθίσουν όλοι στις θέσεις τους. Ο Μάρκος Σεφερλής εισέβαλε στη σκηνή πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ως άλλος Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος παίρνει μέρος σε ένα διαφορετικό «The Voice» με κριτές τους Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ και Λαγκάρντ. Μάλιστα, στο κείμενο του εν λόγω νούμερου συμπεριλήφθηκε -προφανώς τελευταία στιγμή- η πρόσφατη «απόδραση» του Βαρουφάκη στην Αίγινα το βράδυ της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.

«Αίγινα… Λούης» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος με το γνωστό ύφος του και το κοινό ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η εμφάνισή του ως Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ντυμένος όπως η πρόεδρος της Βουλής στην τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης Τσίπρα, ο Μάρκος ανέβηκε στο σανίδι οδηγώντας ένα λευκό κάμπριο αυτοκίνητο και σατίρισε το επεισόδιο που είχε συμβεί με την Κωνσταντοπούλου το Πάσχα στα Λουτρά Αιδηψού.

«Οι Ελληνες έχουν ανάγκη να γελάσουν»

4rq34r 1«Το γέλιο είναι αντίδοτο στη μαυρίλα της εποχής που διανύουμε» δήλωσε στην «Espresso» λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης παράστασης στο Δελφινάριο η Ελενα Τσαβαλιά, σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή και τηλεοπτική παρτενέρ του τη σεζόν που πέρασε στο «Mega με μία». Κομψή όπως πάντα και χαμογελαστή, η Ελενα πέρασε αρκετή ώρα βγάζοντας selfies με τους fans της ίδιας και του Μάρκου, που της το ζητούσαν, ενώ είχε πάντοτε στον νου της τον γιο της Χάρη, ο οποίος βρισκόταν επίσης εκεί μαζί με φίλους του. «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που στηρίζει τον Μάρκο αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας. Οι Ελληνες έχουν ανάγκη να γελάσουν, να εκτονωθούν, να βγάλουν από μέσα τους όλο αυτό το άσχημο πράγμα που τους δημιουργούν τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων» συνέχισε. Σχολιάζοντας, τέλος, το γεγονός ότι το εισιτήριο στο Δελφινάριο για το πρώτο Σαββατοκύριακο της παράστασης στοίχιζε 12 ευρώ, η Ελενα σημείωσε ότι θα υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια για όλη τη θερινή σεζόν. «Ο Μάρκος το αποφάσισε αυτό, διότι κατανοεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλος ο κόσμος» υπογράμμισε.



{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....