Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Διασκέδαση και fitness

Η νέα μανία πολλών celebrities που επιθυμούν την πριβέ προπόνηση με χαμηλό κόστος στεγάζεται σε έναν ιδιαίτερο χώρο στη Γλυφάδα, που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Γιοματάρης

3edwqers 3Θα μπορούσε να είναι νεοϋορκέζικο μπαρ στην καρδιά του Μανχάταν ή ένα μεγάλο loft στο κέντρο του Λονδίνου. Δεν είναι όμως… Το Studio Mix Aerial Arts & Fitness βρίσκεται στη Γλυφάδα και αποτελεί τη νέα μανία πολλών celebrities (και όχι μόνο) που επιθυμούν να προπονούνται πριβέ σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, δίχως να ξοδεύουν πολλά χρήματα. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

«Πρόκειται για έναν πολυχώρο που περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά στούντιο γυμναστικής. Εξ ου και επιλέξαμε τον όρο Studio Mix για να τον περιγράψουμε. Οσο για το Aerial Arts & Fitness; Συμπληρώνει το όνομά του, διότι αναφέρει ακριβώς τα μαθήματα που γίνονται εδώ» εξηγεί στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης Γιώργος Γιοματάρης, επαγγελματίας γυμναστής από το 1987.

Μετρώντας περισσότερα από είκοσι χρόνια πετυχημένης πορείας στα ιδιωτικά γυμναστήρια και ακόμη περισσότερα στον χώρο του fitness γενικά, ο Γιώργος, ο οποίος διατηρεί και το Gym Tonic στη Γλυφάδα, έβαλε τη σφραγίδα του σε ένα καινοτόμο πρότζεκτ που βρήκε αμέσως υποστηρικτές στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν επιθυμούν να συνωστίζονται σε μεγάλα γυμναστήρια. Απεναντίας, προτιμούν έναν εναλλακτικό και ήσυχο τρόπο προπόνησης.

«Το Studio Mix έχει δεχτεί επιρροές από αντίστοιχους χώρους στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν τέτοια στούντιο εδώ και μερικά χρόνια. Πιστεύω ότι τώρα ήταν το σωστό timing να δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο και στη χώρα μας» συνεχίζει ο κ. Γιοματάρης, προσθέτοντας ότι ο χώρος δεν παραπέμπει -επίτηδες- σε κλασικό γυμναστήριο. 3edwqers 4«Ο αρχιτέκτονας που έκανε τα σχέδια λέγεται Αλκης Μιχαήλ, είναι ένας νέος άνθρωπος που σπούδασε στο Λονδίνο. Αυτό που θέλαμε εξαρχής ήταν να έχει διαφορετικότητα ο χώρος. Θεωρώ πως έκανε εξαιρετική δουλειά. Πολλές φορές περνάει κόσμος απέξω και δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για γυμναστήριο».

Γκρουπ

Η διαφορά του Studio Mix Aerial Arts & Fitness από τους συνηθισμένους χώρους άσκησης είναι ότι μπορεί μια παρέα να φτιάξει το δικό της γκρουπ και να κάνει προπόνηση χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό για την τσέπη της. «Πληρώνοντας από 5 έως 10 ευρώ τη φορά ή μια μηνιαία συνδρομή των 45 ευρώ μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ζούμε στην εποχή της κρίσης και αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν δυσκολίες. Το 3edwqers 7μότο μας είναι “ελάτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης κάτω από τη δική μας καθοδήγηση και επιλέξτε με πόσους θέλετε να γυμναστείτε”. Εδώ έρχονται φίλοι, ζευγάρια, ακόμη και οικογένειες, καθώς έχουμε δημιουργήσει και ειδικά προγράμματα γονιός – παιδί» αναφέρει ο κ. Γιοματάρης. «Το κάθε γκρουπ δεν ξεπερνά τα δέκα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι η προπόνηση μοιάζει με personal training» συμπληρώνει.

Τα μέλη του Studio Mix μπορούν να κάνουν antigravity yoga, ακροβατική γυμναστική σε πεντάμετρα πανιά, pilates performer, zumba, ομαδικά προγράμματα ολιστικής εναλλακτικής προπόνησης, καθώς επίσης προγράμματα ενδυνάμωσης, διαλειμματικής και κυκλικής προπόνησης, cross-training και TRX. Στον χώρο υπάρχει επίσης μια καταπληκτική αίθουσα pole dancing. «Η ενασχόλησή μας με τη γυμναστική στον στύλο ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Gym Tonic. Ημασταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με το fitness pole επί ελληνικού εδάφους. Ετσι συνέβη και με την ακροβατική γυμναστική στα πανιά. Οτιδήποτε καινούργιο βγαίνει και πιστεύουμε σε αυτό, να το δοκιμάσουμε και στην Ελλάδα».

Aνάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που γυμνάζονται στο Studio Μix είναι και το πρώην μοντέλο και νυν σύμβουλος δημοσίων σχέσεων στα ΜΜΕ, Βίκυ Θεοδώρου και πολλοί άλλοι. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...